Daj się wciągnąć w wir kosmicznych wyzwań!Udaj się w podróż po Galaktyce Niezwykłości. Twórz piękne obrazki, rysuj i koloruj z fantazją masz tysiące możliwości. Zostań poetą i pisarzem Twoja...
Drodzy Rodzice!ukazujemy nową kolekcję książeczek dla dzieci, podejmujących pierwsze próby rysowania i pisania. Książeczki przeznaczone są do wielokrotnego użytku, bo dziecko pisze flamastrem na...
Najnowsza kolekcja miniopracowań gromadzi obok bardzo szczegółowego streszczenia lektury omówienie jej problematyki, atrakcyjnie napisaną biografię autora, charakterystykę głównych bohaterów....
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Tolles Deutsch 2. A1/A2. Język niemiecki dla liceów i techników. Zeszyt ćwiczeń to druga część ćwiczeń do nauki języka niemieckiego dla uczniów szkoły średniej. Ćwiczenia są uzupełnieniem...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Zbiór asygnowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Mieści 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Gotowe wypracowania z historii dla szkół przeciętnychCzęść trzeciaISBN: 8387851213Kod paskowy: 9788387851217Autorzy: Kwatkiewicz PiotrRok wydania: 2000Kod wydawcy: 30167Miejscowość: BUKilość stron:...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Niezastąpiona pomoc w nauce ortografii! Program przeznaczony do terapii dysortografii uczniów szkoły podstawowej, gimnazjum i liceum oraz dla każdego, kto chce pisać bezbłędnie. Znakomity materiał...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
Pewny start. Aktywni zawodowo. Rękodzieło. Karty pracy 2 to zestaw kart pracy zawierający materiał teoretyczny i poręczny związany z rękodzielnictwem. Tematyka: -kombinacje przestrzenne: gałąź...
New Friends to podręcznik dla polskich szkół! Spełnia wszystkie kryteria podstawy programowej. Jest bogaty w wiadomości kulturowe, projekty, ćwiczenia rozwijające autonomię ucznia. Liczne polskie...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...
W starym zamku mieszka dwóch zapiekłych w gniewie sąsiadów. Ani Cześnik, ani Rejent nie mają zamiaru się pogodzić. Ale los niespodziewanie płata im figla i w finale nie tylko się godzą - zostają...