Lektura wraz opracowaniem to nieprzeciętna pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce - dzięki nim...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Gotowe wypracowania z historii dla szkół przeciętnychCzęść trzeciaISBN: 8387851213Kod paskowy: 9788387851217Autorzy: Kwatkiewicz PiotrRok wydania: 2000Kod wydawcy: 30167Miejscowość: BUKilość stron:...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Lektura wraz opracowaniem to nadzwyczajna pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami ułatwiającymi nawigację po książce - dzięki nim z...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
pokazujemy klasykę literatury polskiej i światowej w dokładnym wydaniu z przypisami i ilustracjami. To książka, którą warto posiadać w swojej domowej biblioteczce i do której warto wracać. Tytuł...
Lektura wraz opracowaniem to idealna pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce - dzięki nim łatwo...
New Friends to podręcznik dla polskich szkół! Spełnia wszystkie kryteria podstawy programowej. Jest bogaty w wiadomości kulturowe, projekty, ćwiczenia rozwijające autonomię ucznia. Liczne polskie...
,,Zemsta" - książka tyleż zabawna, co pouczająca - powinna znaleźć się w każdej biblioteczce. Dla uczniów to obowiązkowa lektura,,,Zemsta" z całą pewnością może być jednak jeszcze czytana...
Lektura wraz opracowaniem to doskonała pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami ułatwiającymi nawigację po książce – dzięki nim łatwo...
Lektura wraz opracowaniem to genialna pomoc i inspiracja dla uczniów, a także nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami usprawniającymi nawigację po książce – dzięki nim...
Lektura z opracowaniem to wyśmienita pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami usprawniającymi nawigację po książce – dzięki nim...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...
Lektura wraz opracowaniem to świetna pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce – dzięki nim łatwo...
W starym zamku mieszka dwóch zapiekłych w gniewie sąsiadów. Ani Cześnik, ani Rejent nie posiadają zamiaru się pogodzić. Ale los niespodziewanie płata im figla i w finale nie tylko się godzą -...
Matura Explorer - prekursorski czteropoziomowy kurs do nauki języka angielskiego w szkołach ponadgimnazjalnych,wszechstronnie przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i powiększonym,...
Wydanie 2011 Oprawa twarda Strony 30 Format 20x26,5 cm Młodszy brat Zuzanny ma zespół Downa. Chodzi do specjalnego przedszkola. Kolega Zuzanny nazwał go debilem, co Zuzannę zmartwiło i rozzłościło....
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik dedykowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...