Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Zbiór asygnowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Mieści 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Gotowe wypracowania z historii dla szkół średnichCzęść trzeciaISBN: 8387851213Kod paskowy: 9788387851217Autorzy: Kwatkiewicz PiotrRok wydania: 2000Kod wydawcy: 30167Miejscowość: BUKilość stron:...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Owocna edukacja. Chcemy poprawnie czytać i pisać. Część 1. Klasy 1-3 dane produktu: Chcemy dobrze czytać i pisać cz. 1 to zestaw ćwiczeń z zakresu edukacji polonistycznej, które umożliwiają...
Odkrywam siebie. Złota linia. Sześciolatek. Litery i liczby B+Zeszyt „Litery i liczby B+" z linii „Odkrywam siebie. Złota linia" posiada:ćwiczenia w czytaniu, pisaniu,...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
duży Zeszyt ćwiczeń mieści zadania utrwalające i automatyzujące poznane struktury leksykalne i gramatyczne, podporządkowane poszczególnym częściom rozdziałów w podręczniku. Uczniowie znajdą tu...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Kompass to nowa seria podręczników przeznaczona dla uczniów gimnazjum zarówno zaczynających naukę języka niemieckiego jak i kontynuujących, uczących się w wymiarze dwóch godizn tygodniowo....
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
Repetytorium maturzysty. Język rosyjski. Poziom podstawowy przeznaczone jest dla uczniów, którzy przygotowują się do egzaminu maturalnego na poziomie podstawowym. Publikacja zezwala na realizację...
Kompass neu to nowa wersja czteroczęściowej serii podręczników do nauki języka niemieckiego dla gimnazjalistów, zarówno ją inicjujących (tomy 1-3), jak i kontynuujących (tomy 2-4). Kompass neu...
New Friends to podręcznik dla polskich szkół! Spełnia wszystkie oczekiwania podstawy programowej. Jest bogaty w wiadomości kulturowe, projekty, ćwiczenia rozwijające autonomię ucznia. Liczne...
Kak dieła? to nowo opracowany trzyczęściowy kurs języka rosyjskiego dla szkół ponadgimnazjalnych. Powstał on na bazie poprzedniej szeroko znanej dwuczęściowej serii (Kak dieła? 1. Podręcznik dla...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna, a także pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...
W starym zamku mieszka dwóch zapiekłych w gniewie sąsiadów. Ani Cześnik, ani Rejent nie posiadają zamiaru się pogodzić. Lecz los niespodziewanie płata im figla i w finale nie tylko się godzą -...
Matura Explorer - nowatorski czteropoziomowy kurs do nauki języka angielskiego w szkołach ponadgimnazjalnych,wszechstronnie przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i zwiększonym,...
Wydanie 2011 Oprawa twarda Strony 30 Format 20x26,5 cm Młodszy brat Zuzanny ma zespół Downa. Chodzi do specjalnego przedszkola. Kolega Zuzanny nazwał go debilem, co Zuzannę zmartwiło i rozzłościło....