Szczegółowe i dostępnie napisane streszczenie wraz z omówieniem problematyki zgodnie z aktualnym programem nauczania. Opracowanie mieści też m.in.: plan wydarzeń, charakterystykę bohaterów,...
"Sprawdziany, opracowane poprzez nauczycielki z wieloletnim doświadczeniem, asygnowane są dla uczniów klasy II szkoły podstawowej do samodzielnej pracy. Obejmują najważniejsze treści programowe...
"Szczegółowe i przystępnie napisane streszczenie wraz z omówieniem problematyki zgodnie z aktualnym programem nauczania. Opracowanie zawiera jeszcze m.in.: plan wydarzeń, charakterystykę...
Sprawdziany, opracowane poprzez nauczycielki z wieloletnim doświadczeniem, dedykowane są dla uczniów klasy I szkoły podstawowej do samodzielnej pracy. Obejmują najważniejsze treści programowe...
Korzystając z tej publikacji, dzieci mogą w atrakcyjny sposób utrwalić sobie przerabiany materiał z matematyki. Dzięki przychylnej formie ćwiczeń rozwiną swoje umiejętności w tej dziedzinie i...
"Szczegółowe i duże streszczenie, dokładna analiza, charakterystyka bohaterów, ważne pojęcia potrzebne przy omawianiu lektury, przykładowe zagadnienia, testy sprawdzające z kluczem, krzyżówki....
Szczegółowe i dostępnie napisane streszczenie wraz z omówieniem problematyki zgodnie z aktualnym programem nauczania. Opracowanie posiada jeszcze m.in.: plan wydarzeń, charakterystykę bohaterów,...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Autor wyjaśnia, jak stosowaćpodstawowe techniki malowania akwarelą do stworzenia prześlicznychobrazów z elfami. Zaczynając od technik podstawowych, omawia pokolei malowanie poszczególnych części...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Szczegółowe i przystępnie napisane streszczenie wraz z omówieniem problematyki zgodnie z aktualnym programem nauczania. Opracowanie posiada jeszcze m.in.: plan wydarzeń, charakterystykę bohaterów,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Szczegółowe i dostępnie napisane streszczenie wraz z omówieniem problematyki zgodnie z aktualnym programem nauczania. Opracowanie posiada także m.in.: plan wydarzeń, charakterystykę bohaterów...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....