zestaw jest zgodny z założeniami podstawy programowej i przepisami prawa oświatowego, merytorycznie poprawny i co najważniejsze przypasowany do potrzeb i umiejętności przedszkolaków.Powstał we...
Ale to niebanalne. Wyprawka. Klasa 1 dane produktu:Publikacja zawiera pomoce dydaktyczne dla ucznia do użycia podczas zajęć lekcyjnych.Są to między innymi: gotowe szablony, instrukcje samodzielnego...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
nowe wydanie repetytorium z serii "OldSchool - stara dobra szkoła" dedykowane jest dla uczniów ostatniej klasy szkoły podstawowej. Gromadzi przykładowe arkusze egzaminacyjne z polskiego dla...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania poręczne,...
Nowa kolekcja repetytoriów "OLDSCHOOL - stara dobra szkoła" asygnowana jest dla uczniów ostatniej klasy szkoły podstawowej. Zawiera przykładowe arkusze egzaminacyjne z języka angielskiego,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Zbiór asygnowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Posiada 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
"Język polski. Repetytorium maturzysty" z kolekcji OldSchool to rewelacyjna pomoc dla wszystkich uczniów szkół średnich, którzy potrzebują powtórki z języka polskiego. Dzięki niej...
Jeśli szukasz książki, która pomoże Ci przyswoić solidne podstawy języka hiszpańskiego,"Hiszpański. Kurs dla początkujących" wydawnictwa Lingo jest w sam raz dla Ciebie!atuty kursu:-...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Projekty i zadania matematyczne- promują działanie, poszukiwanie i pracę w grupie z zastosowaniem metody projektu- uczą bycia samodzielnym i przedsiębiorczym tak, żeby absolwent szkoły myślał...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
wszelkich maturzystów zachęcamy do sięgnięcia po najnowsza publikację OldSchool!,,Matematyka. Repetytorium maturzysty" to perfekcyjna pomoc dla wszelkich uczniów szkół średnich, którzy...
Nowa kolekcja repetytoriów "OLDSCHOOL - stara dobra szkoła" asygnowana jest dla uczniów ostatniej klasy szkoły podstawowej. Mieści przykładowe arkusze egzaminacyjne z matematyki,...
"Kuferek przedszkolaka to zestaw dla dzieci objętych rocznym przygotowaniem przedszkolnym, który pozwala kształcić przedszkolaki we wszelkich obszarach edukacyjnych i przygotowuje do...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...