Explore 3 podręcznik + audio online Pourquoi choisir Explore pour enseigner le franais aux adolescents? Parce quExplore sadapte aux besoins des leves et des professeurs. Explore s'adapte...
Książka dla ucznia gromadzi 8 jednostek - 1 jednostkę découverte, a następnie 6 kolejnych jednostek. Każda sekcja proponuje 1 stronę wprowadzającą, 3 podwójne strony tekstów, dialogi, ćwiczenia z...
Explore 2 podręcznik + audio online Pourquoi choisir Explore pour enseigner le franais aux adolescents? Parce quExplore sadapte aux besoins des leves et des professeurs. Structure: 1 unit...
Inspire 3. Podręcznik + Audio online + Parcours digital Inspire to nowoczesna kolekcja podręczników do nauki języka francuskiego, dedykowana dla starszej młodzieży i dorosłych. Kurs składa...
Explore 3 ćwiczenia + audio online Structure: Un cahier dactivits en couleurs qui suit le livre de lleve et ses 6 units thmatiques. Chaque unit comprend: 3 pages Lexique et Communication, 3...
Inspire 1 - Pack Livre + Version numérique Inspire to innowacyjny podręcznik dedykowany dla starszej młodzieży i dorosłych zaczynających naukę języka francuskiego pozwalający na stopniowe...
Inspire 2 - Pack Livre + Version numérique Inspire to innowacyjny podręcznik asygnowany dla starszej młodzieży i dorosłych początkujących naukę języka francuskiego pozwalający na stopniowe...
En couleurs, avec CD audio inclus. A faire en autonomie ou en classe, il propose des activités écrites et orales pour fixer le lexique, la grammaire, la conjugaison et la phonétique. Une rubrique...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w...
Myślą przewodnią podręcznika jest pomoc katechizowanym w odkrywaniu tajemnicy Boga. Kościół ukazany jest jako wspólnota Ludu Bożego, w której młodzi chrześcijanie umocnieni zostają darem Ducha...
Les Loustics 2 przewodnik metodycznyLes Loustics to seria dla dzieci w wieku 6-9 lat. Alice, Léo i Maggie wprowadzą dzieci w radosny świat języka francuskiego.Les Loustics skutecznie zachęci do...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
En Action 2 NE Ressources pédagogiques complémentaires pour la classe. Płyta DVD-Rom posiada pełną obudowę metodyczną do kursu En Action i indywidualny kod do aktywacji podręcznika interaktywnego....
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
En Action 2 NE Ressources pédagogiques complémentaires pour la classe. Płyta DVD-Rom zawiera pełną obudowę metodyczną do kursu En Action oraz jednostkowy kod do aktywacji podręcznika...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...