PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Książka posiada 248 ćwiczeń, zróżnicowanych pod względem formy i stopnia trudności. Może być wykorzystywana jednocześnie podczas zajęć lekcyjnych, stanowiąc ciekawe ich urozmaicenie, jak i jako...
Zbiór ćwiczeń jest dopasowany do wydanego poprzez nas podręcznika Pracownicy administracji publicznej. Książka zawiera 122 rozmaite ćwiczenia, które pozwalają uczniom na powtórzenie i utrwalenie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Biologia. Informator o egzaminie maturalnym z biologii od roku szkolnego 2022/2023.Informator został opracowany przez Centralną Komisję Egzaminacyjną we współpracy z okręgowymi komisjami...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
W podręczniku w przystępny sposób wyjaśnione są zagadnienia dotyczące osobowości, rozumienia, odczuwania i motywacji (kompetencje personalne) oraz funkcjonowania człowieka w różnorodnych sytuacjach...
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż towarów i usług reklamowychWszystkie zagadnienia pozostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Klucz - odpowiedzi dla książki Kwalifikacja EKA.01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy Spis treści: I. Testy Odpowiedzi Test 1 Test 2 Test 3 Test 4 Test 5 Test 6 Test 7...
Książka gromadzi 339 ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości, przeróżnych pod względem treści, formy i stopnia trudności. Układ zbioru ćwiczeń jest dokładnie dopasowany do treści i układu...
Książka Kwalifikacja EKA. 01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy asygnowana jest dla osób zdobywających zawód technologia administracji, które chcą przygotować się do...
Książka w nad wyraz dostępny i zrozumiały sposób wyjaśnia tajniki finansów publicznych. Posiada ona dużo przykładów, tabel, schematów, wzorów sprawozdań i rysunków, które powinny ułatwić...
Zbiór ćwiczeń dobrany jest do struktury podręcznika "Prawo administracyjne". Książka może być użytkowana w szkołach jako materiał ćwiczeniowy. Materiały ćwiczeniowe są to materiały...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Podręcznik do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości. Może być wykorzystywany przez uczniów liceów ogólnokształcących, techników i szkół branżowych I stopnia - w klasach asygnowanych dla...
Niniejszy zbiór zadań z geometrii przestrzennej dedykowany jest dla uczniów startujących w Olimpiadzie Matematycznej Juniorów, zarówno tych początkujących, jak i bardziej progresywnych, także...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...