Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń jest starannie przypasowany do treści i układu podręcznika Sprzedaż produktów i usług reklamowych. Może być wykorzystywany w szkołach realizujących podstawy programowe kształcenia w...
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Posiada 8 zestawów, w skład których wchodzą...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Zbiór ćwiczeń jest dobrany do wydanego poprzez nas podręcznika Pracownicy administracji publicznej. Książka gromadzi 122 rozmaite ćwiczenia, które pozwalają uczniom na powtórzenie i utrwalenie...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
W podręczniku w dostępny sposób wyjaśnione są zagadnienia dotyczące osobowości, rozumienia, odczuwania i motywacji (kompetencje personalne) oraz funkcjonowania człowieka w przeróżnych sytuacjach w...
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż produktów i usług reklamowychWszystkie zagadnienia pozostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie...
Owocna edukacja. Chcemy poprawnie czytać i pisać. Część 1. Klasy 1-3 dane produktu: Chcemy dobrze czytać i pisać cz. 1 to komplet ćwiczeń z zakresu edukacji polonistycznej, które umożliwiają...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Klucz - odpowiedzi dla książki Kwalifikacja EKA.01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy Spis treści: I. Testy Odpowiedzi Test 1 Test 2 Test 3 Test 4 Test 5 Test 6 Test 7...
Książka Kwalifikacja EKA. 01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy asygnowana jest dla osób zdobywających zawód technika administracji, które chcą przygotować się do...
Książka zawiera 339 ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości, zróżnicowanych pod względem treści, formy i stopnia trudności. Układ zbioru ćwiczeń jest skrupulatnie dobrany do treści i...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to progresywne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Książka w nad wyraz dostępny i zrozumiały sposób wyjaśnia tajniki finansów publicznych. Posiada ona dużo przykładów, tabel, schematów, wzorów sprawozdań i rysunków, które powinny ułatwić...
Zbiór ćwiczeń dostosowany jest do struktury podręcznika "Prawo administracyjne". Książka może być użytkowana w szkołach jako materiał ćwiczeniowy. Materiały ćwiczeniowe są to materiały...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Podręcznik do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości. Może być używany poprzez uczniów liceów ogólnokształcących, techników i szkół branżowych I stopnia - w klasach przeznaczonych dla absolwentów...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Książka mieści 328 ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości, różnych pod względem formy i stopnia trudności. Jest starannie przypasowana do treści i układu podręcznika zarys...
Książka Kwalifikacja A.35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie przeznaczona jest dla zawodu technik ekonomista.Książka pomaga...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...