linia podręczników dla szkół ponadpodstawowych, zatwierdzonych poprzez MEiN. Dobrana do wymogów podstawy programowej 2015. Posiada znaczny zakres materiałów, rozwijających wszystkie umiejętności...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Czteroczęściowy kurs prowadzący od poziomu elementarnego do średniozaawansowanego, przygotowujący do matury podstawowej i powiększonej. Zeszyt ćwiczeń posiada: najróżniejsze ćwiczenia doskonalące...
Druga część podręcznika przeznaczonego dla 1 lub 2 klasy szkoły ponadgimnazjalnej. To jedna z czterech części innowacyjnego kursu prowadzącego uczniów od poziomu elementary do upper-intermediate....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
kolekcja podręczników dla szkół ponadpodstawowych, zatwierdzonych poprzez MEiN. Dopasowana do wymogów podstawy programowej 2015. Zawiera obfity zakres materiałów, rozwijających wszystkie...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
kolekcja podręczników do szkół językowych i samodzielnej nauki. Przeznaczona dla dzieci w wieku od 6 do 13 lat.Równolegle rozwija wszystkie umiejętności językowe, zawiera lekcje CLIL i wzmacnia...
W książce omówione są wszystkie zagadnienia dotyczące statystyki, występujące w podstawie programowej kształcenia w zawodach z 2012 r. I 2017 r. W części PKZ (A.m)/ PKZ (AU.m) Umiejętności...
Podręcznik ma charakter kompendium wiedzy z zakresu planowania, sporządzania sprawozdań i analiz. Jego struktura, a także treść poszczególnych rozdziałów zostały opracowane w taki sposób, by...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zeszyt ćwiczeń do kolekcji podręczników Smart Junior.progresywny sześciopoziomowy kurs języka angielskiego dla klas I-VI. Kurs elastyczny, można go zintegrować do poziomu uczniów, oparty na teorii...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Odpowiedzi do książki Kwalifikacja A.18/AU.20. Prowadzenie sprzedaży. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzieISBN: 9788377350942Kod paskowy: 9788377350942Autorzy: Wolak MonikaRok wydania:...
Podręcznik jest dobrany do nowych podstaw programowych kształcenia w zawodach z 2012 r. Składa się z sześciu rozdziałów. W dodatku gromadzi wykaz używanych skrótów, szczegółowy wykaz aktów prawnych...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Zbiór ćwiczeń jest dokładnie dostosowany do treści i układu podręcznika Sprzedaż produktów i usług reklamowych. Może być użytkowany w szkołach realizujących podstawy programowe kształcenia w...
Książka gromadzi 248 ćwiczeń, różnorodnych pod względem formy i stopnia trudności. Może być wykorzystywana równocześnie w trakcie zajęć lekcyjnych, stanowiąc interesujące ich urozmaicenie, jak i...
Zeszyt ćwiczeń do linii podręczników Young Stars. Seria podręczników do szkół językowych i samodzielnej nauki. Asygnowana dla dzieci w wieku od 6 do 13 lat. Równolegle rozwija wszystkie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Zbiór ćwiczeń jest przypasowany do wydanego przez nas podręcznika Pracownicy administracji publicznej. Książka posiada 122 przeróżne ćwiczenia, które pozwalają uczniom na powtórzenie i utrwalenie...
Zeszyt ćwiczeń do linii podręczników Pioneer.Jest to nowoczesny kurs dla młodych i dorosłych, który prowadzi uczniów od poziomu początkującego do innowacyjnego.Kurs jest zgodny z wymogimi...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...