Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 71 produktów Producent: Ekonomik EUTERPE Format-AB

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Statystyka. Materiały edukacyjne w.2017 EKONOMIK - Jacek Musiałkiewicz

$450.99 $ 800
W książce omówione są wszystkie zagadnienia dotyczące statystyki, występujące w podstawie programowej kształcenia w zawodach z 2012 r. I 2017 r. W części PKZ (A.m)/ PKZ (AU.m) Umiejętności...

sporządzanie planów, analiz i sprawozdań. podręcznik, 93556403485KS (10392168)

$450.99 $ 800
Podręcznik ma charakter kompendium wiedzy z zakresu planowania, sporządzania sprawozdań oraz analiz. Jego struktura i treść poszczególnych rozdziałów zostały opracowane w taki sposób, żeby...

Sprzedaż produktów i usług reklamowych Podręcznik, 81926603485KS (6294190)

$450.99 $ 800
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż produktów i usług reklamowychWszystkie zagadnienia zostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie...

Pracownicy administracji publicznej podr. marki Ekonomik

$450.99 $ 800
Podręcznik jest dobrany do nowych podstaw programowych kształcenia w zawodach z 2012 r. Składa się z sześciu rozdziałów. W dodatku posiada wykaz stosowanych skrótów, szczegółowy wykaz aktów...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

kwalifikacja a.18/au.20. prowadzenie... odpowiedzi, 94534503485KS (10731356)

$450.99 $ 800
Odpowiedzi do książki Kwalifikacja A.18/AU.20. Prowadzenie sprzedaży. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzieISBN: 9788377350942Kod paskowy: 9788377350942Autorzy: Wolak MonikaRok wydania:...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....

Sprzedaż produktów i usług reklamowych. ćwiczenia marki Ekonomik

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń jest dokładnie przypasowany do treści i układu podręcznika Sprzedaż produktów i usług reklamowych. Może być używany w szkołach realizujących podstawy programowe kształcenia w zawodzie...

kwalifikacja a.18/au.20. prowadzenie sprzedaży ćw

$450.99 $ 800
Książka posiada 248 ćwiczeń, najróżniejszych pod względem formy i stopnia trudności. Może być użytkowana równocześnie podczas zajęć lekcyjnych, stanowiąc atrakcyjne ich urozmaicenie, jak i jako...

pracownicy administracji publicznej ćw. ekonomik, 9788377350584

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń jest przypasowany do wydanego poprzez nas podręcznika Pracownicy administracji publicznej. Książka mieści 122 najróżniejsze ćwiczenia, które pozwalają uczniom na powtórzenie i...

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

wybrane zagadnienia z prawa podręcznik ekonomik, 9788377350553

$450.99 $ 800
Przeznaczenie podręcznika:zawód: technik administracjikwalifikacja: A.68. Obsługa klienta w jednostkach administracjiczęść kwalifikacji: 1. Przygotowywanie dokumentów na podstawie przepisów prawa...

Kompetencje personalne i społeczne. podręcznik marki Ekonomik

$450.99 $ 800
W podręczniku w dostępny sposób wyjaśnione są zagadnienia dotyczące osobowości, rozumienia, odczuwania i motywacji (kompetencje personalne) oraz funkcjonowania człowieka w rozmaitych sytuacjach w...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Podstawy przedsiębiorczości 2.0. ćwiczenia

$450.99 $ 800
Książka mieści 339 ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości, najróżniejszych pod względem treści, formy i stopnia trudności. Układ zbioru ćwiczeń jest skrupulatnie dostosowany do treści i...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...

Ekonomik Kwalifikacja eka.01. obsługa klienta w jednostkach administracji. egzamin zawodowy

$450.99 $ 800
Książka Kwalifikacja EKA. 01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy przeznaczona jest dla osób zdobywających zawód technologia administracji, które chcą przygotować się do...

Ekonomik Kwalifikacja eka.01. obsługa klienta w jednostkach administracji. egzamin zawodowy

$450.99 $ 800
Klucz - odpowiedzi dla książki Kwalifikacja EKA.01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy Spis treści: I. Testy Odpowiedzi Test 1 Test 2 Test 3 Test 4 Test 5 Test 6 Test 7...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x