TURECKI KURS PODSTAWOWY Turecki Kurs podstawowy przeznaczony jest dla osób początkujących,, a także wszelkich, którzy chcą ekspresowo i samodzielnie przypomnieć sobie podstawy języka tureckiego....
Publikacja dedykowana jest dla dzieci czteroletnich i jest przypasowana do ich możliwości manualnych i percepcyjnych. Ćwiczenia namawiają do spontanicznej aktywności dziecka, rozwijają jego...
Karty pracy zostały przygotowane z myślą o dziecku w wieku przedszkolnym, oddzielnie dla każdej grupy wiekowej. Taka struktura pozwala rozwijać ważne kompetencje zgodnie z możliwościami dzieci i...
Owocna Edukacja. Chcę czytać i pisać. 3 latek, Wydawnictwo MAC, 2016 informacje produktu: Publikacja dedykowana dla najmłodszych przedszkolaków, dostosowana do ich możliwości manualnych i...
Ale to atrakcyjne. Zeszyt ćwiczeń. Klasa 1, część 3 informacje artykułu:Zeszyt ćwiczeń do edukacji polonistycznej, przyrodniczej i społecznej.Naturalna edukacja środowiskowa pozwala dzieciom...
Owocna edukacja. Wyprawka. Klasa 2 dane produktu: Wyprawkę tworzą zestawy kart zawierających pomoce dydaktyczne do zastosowania przez dzieci podczas zajęć matematycznych, językowych i...
Jakie zwierzęta żyją na Antarktydzie, a jakie na Arktyce$1332 Gdzie mieszka żbik, a gdzie ośmiornica$1333 Gdzie rybitwa spotka renifera$1334 100 pierwszych słówek to unikatowe kompendium wiedzy...
Ale to ciekawe. Podręcznik. Klasa 2, część 1 informacje produktu:Podręcznik do edukacji polonistycznej, przyrodniczej i społecznej.przeróżne ćwiczenia, które się w nim znajdują, aktywizują dzieci,...
Karty pracy zostały przygotowane z myślą o dziecku w wieku przedszkolnym, oddzielnie dla każdej grupy wiekowej. Taka struktura pozwala rozwijać ważne kompetencje zgodnie z możliwościami dzieci i...
Hiszpański Konwersacje EKSTRA WYDANIE: - ponad 5 godz. Wysokiej jakości nagrań - tylko rodowici Hiszpanie, - ponad 60 atrakcyjnych i funkcjonalnych dialogów, - nauka prowadzenia swobodnych rozmów,...
Ale to interesujące. Kaligrafia. Klasa 1 informacje towaru:Publikacja nakłaniająca dziecko do nauki pisania.mieści niemało ćwiczeń grafomotorycznych, takich jak: ćwiczenia dotyczące liter, sylab i...
Owocna edukacja. Wyprawka 2016. Klasa 3, Wydawnictwo MAC informacje towaru: Wyprawka dla klasy 3 jest dobrana do podręcznika MEN Nasza szkoła, a także podręczników i zeszytów ćwiczeń wydawnictw MAC...
Najważniejsze zagadnienia dla początkujących i przeciętnie progresywnych w komfortowym formacie Angielski. Gramatyka kieszonkowa to napisany dostępnym językiem podręcznik objaśniający najważniejsze...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...