Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 436 produktów Producent: Edgard Format-AB Hachette Harmonia Wolters Kluwer

Hachette En contexte: exercices de vocabulaire a1. podręcznik z kluczem + audio

$450.99 $ 800
EN CONTEXTE Exercices de vocabulaire A1 - podręcznik + nagrania MP3 + klucz odpowiedzi.Podręcznik zezwala na opanowanie słownictwa na poziomie A1.Nowa kolekcja skierowana do młodzieży i...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Hachette En contexte. exercices de grammaire b1. podręcznik z kluczem + mp3

$450.99 $ 800
EN CONTEXTE Exercices de grammaire en contexte B1 - podręcznik + nagrania MP3 + klucz odpowiedzi. Podręcznik pozwala na opanowanie gramatyki na poziomie B1. Kolekcja skierowana jest...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....

zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t.13

$450.99 $ 800
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Posiada 8 zestawów, w skład których wchodzą...

Inspire 2. ćwiczenia + audio online + kod (ćwiczenia online) marki Hachette

$450.99 $ 800
Inspire 2 ćwiczenia + audio online + kod (ćwiczenia online na platformie BiblioHLI) /PACK NUMERIQUE/. Inspire to innowacyjny podręcznik przeznaczony dla starszej młodzieży i dorosłych...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to progresywne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...

explore 1. podręcznik + podręcznik w wersji cyfrowej

$450.99 $ 800
Explore to progresywny linia podręczników do nauki języka francuskiego na trzech poziomach biegłości językowej - od poziomu A1 wg ESOKJ do poziomu B1. Kolekcja Explore został opracowana dla uczniów...

Hachette Inspire 1. ćwiczenia + ćwiczenia w wersji cyfrowej

$450.99 $ 800
Inspire 1 ćwiczenia + audio online + kod (ćwiczenia online na platformie BiblioHLI) /PACK NUMERIQUE/. Inspire to nowoczesny podręcznik asygnowany dla starszej młodzieży i dorosłych...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Focus grammaire du français podręcznik z płytą cd marki Hachette

$450.99 $ 800
FOCUS Grammaire du français - podręcznik + klucz odpowiedzi + płyta CD mp3 + kod dostępu do Parcours digitalKsiążka dla początkujących i średnio innowacyjnych (od poziomu A1 do B1)....

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...

towaroznawstwo spożywcze

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza minimalistyczncowa przetwórstwa spożywczego; * komponenty żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość...

Hachette Cosmopolite 5. zeszyt ćwiczeń + cd

$450.99 $ 800
Cosmopolite 5 to czwarty poziom z 5-stopniowego, nowoczesnego kursu do nauki języka francuskiego od podstaw, dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych – poziom C1/C2. Zeszyt ćwiczeń...

Cosmopolite 5. podręcznik +dvd-rom marki Hachette

$450.99 $ 800
Cosmopolite 5 to czwarty poziom z 5-stopniowego, progresywnego kursu do nauki języka francuskiego od podstaw, dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych – poziom C1/C2. Podręcznik znamionuje...

Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań

$450.99 $ 800
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...

Obsługa klientów w branży gastronomicznej Żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 Kwalifikacja T.6, T.15 - Ewa Świstak, Hanna Górska-Warsewicz, Monika, 85395604017KS (7253556)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa konsumentów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Postępowanie zabezpieczające i egzekucyjne w sprawach cywilnych marki Wolters kluwer

$450.99 $ 800
W podręczniku jasno i dostępnie omówiono przepisy sądowego nowoczesnania zabezpieczającego i egzekucyjnego w sprawach cywilnych. Publikacja uwzględnia m.in. Gruntowną zmianę modelu funkcjonowania...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x