EN CONTEXTE Exercices de vocabulaire A1 - podręcznik + nagrania MP3 + klucz odpowiedzi.Podręcznik zezwala na opanowanie słownictwa na poziomie A1.Nowa kolekcja skierowana do młodzieży i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
EN CONTEXTE Exercices de grammaire en contexte B1 - podręcznik + nagrania MP3 + klucz odpowiedzi. Podręcznik pozwala na opanowanie gramatyki na poziomie B1. Kolekcja skierowana jest...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Posiada 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Inspire 2 ćwiczenia + audio online + kod (ćwiczenia online na platformie BiblioHLI) /PACK NUMERIQUE/. Inspire to innowacyjny podręcznik przeznaczony dla starszej młodzieży i dorosłych...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to progresywne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Explore to progresywny linia podręczników do nauki języka francuskiego na trzech poziomach biegłości językowej - od poziomu A1 wg ESOKJ do poziomu B1. Kolekcja Explore został opracowana dla uczniów...
Inspire 1 ćwiczenia + audio online + kod (ćwiczenia online na platformie BiblioHLI) /PACK NUMERIQUE/. Inspire to nowoczesny podręcznik asygnowany dla starszej młodzieży i dorosłych...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
FOCUS Grammaire du français - podręcznik + klucz odpowiedzi + płyta CD mp3 + kod dostępu do Parcours digitalKsiążka dla początkujących i średnio innowacyjnych (od poziomu A1 do B1)....
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
Cosmopolite 5 to czwarty poziom z 5-stopniowego, nowoczesnego kursu do nauki języka francuskiego od podstaw, dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych – poziom C1/C2. Zeszyt ćwiczeń...
Cosmopolite 5 to czwarty poziom z 5-stopniowego, progresywnego kursu do nauki języka francuskiego od podstaw, dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych – poziom C1/C2. Podręcznik znamionuje...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa konsumentów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
W podręczniku jasno i dostępnie omówiono przepisy sądowego nowoczesnania zabezpieczającego i egzekucyjnego w sprawach cywilnych. Publikacja uwzględnia m.in. Gruntowną zmianę modelu funkcjonowania...