Teściki to seria zawierająca zbiory zadań i ćwiczeń, które sprawdzają wiedzę i kompetencję uczniów poszczególnych klas (1-3). Kolorowe ilustracje i przystępna forma zachęcą dzieci do uzupełniania...
Pięcioczęściowy kurs dla dzieci z młodszych klas szkoły podstawowej, w którym pojawiają się zwykłe, znane tematy oraz niezwykli, nieznani bohaterowie - istoty z obcej planety Twinkle. Mnogość...
linia książek pt. Mądre dziecko przekazuje dziecku podstawową wiedzę na wesoło, w prosty, nienachalny sposób. Książki z puzzlami zawierają 4 szerokie puzzle, a pod każdymi puzzlami znajduje się...
Poziom językowy: A2 – C1ViSiON to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i zwiększonym.Bogaty i postępowy komplet części pomagający...
Vision to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i powiększonym.Dla uczniaBogaty i progresywny zestaw części pomagający powiązać naukę w...
kolekcja książek pt. Mądre dziecko przekazuje dziecku podstawową wiedzę na wesoło, w prosty, nienachalny sposób. Książki z puzzlami zawierają 4 duże puzzle, a pod każdymi puzzlami znajduje się...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
ViSiON to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i zwiększonym. Bogaty i innowacyjny komplet elementów pomagający powiązać naukę w klasie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Książka nauczyciela: szczegółowe wskazówki metodyczne, uzupełniające ćwiczenia i pomysły na zastosowanie materiału z podręcznika, dane kulturowe, klucz do wszelkich ćwiczeń z podręcznika i zeszytu...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Life Vision to progresywny, 6-częściowy kurs dla uczniów szkoły ponadpodstawowej z poziomami Intermediate i Intermediate Plus, które stosowne dostosowanie poziomu nauczania do potrzeb grupy. Kurs...
kolekcja kolorowych i ładnie ilustrowanych książeczek, które pozwolą połączyć prawidłową zabawę z nauką. Dziecko znajdzie tam dużo dobranych do wieku niebanalnych zadań, dzięki którym będzie mogło...
kolekcja barwnych i ładnie ilustrowanych książeczek, które pozwolą zjednoczyć dobrą zabawę z nauką. Dziecko odszuka tam sporo dopasowanych do wieku ciekawych zadań, dzięki którym będzie mogło...
linia kolorowych i pięknie ilustrowanych książeczek, które pozwolą dopasować korzystną zabawę z nauką. Dziecko znajdzie tam niemało przypasowanych do wieku ciekawych zadań, dzięki którym będzie...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Family and Friends offers a carefully graded approach to reading, writing and literacy skills in English to young learners.No other course offers you the same benefits as Family and Friends.The...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Incorporating a wide range of texts from all over the world, this text covers all the main core topics plus the options to fully address the requirements for English B at both standard and Higher...