Grammarway to linia czterech kolorowych podrecznikow do nauki gramatyki angielskiej. Podreczniki asygnowane sa dla uczniow od poziomu beginner do upper-intermediate i zapewniaja systematyczne...
Fairyland 4 koncentruje się na stopniowym poszerzaniu umiejętności językowych uczniów: bogaceniu zakresu słownictwa i struktur gramatycznych oraz rozwijaniu wszelkich czterech sprawności...
Publikacja całościowo opisuje wszystkie aspekty zawodu, odpowiedzialności testerskiej oraz wymagane kompetencje miękkie i twarde. Robi to w odwołaniu do realiów rynkowych i współczesnych trendów....
świeże wydanie podręcznika Upstream uwzględnia zmiany w egzaminie CPE, obowiązujące od 2013 roku. Posiada materiał potrzebny do systematycznego doskonalenia wszelkich skuteczności językowych...
komplet obejmuje podręcznik papierowy (edycja niewieloletnia), a także kod aktywacyjny do podręcznika cyfrowego, czyli DigiBooka. Uwaga: DigiBook dostępny maj/czerwiec 2022 r. Express Publishing...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Career Paths Fishing & Seafood Industry Career Paths to nowość na polskim rynku wydawniczym. Genialna linia podręczników dla osób pragnących poznać język angielski albo pogłębić jego znajomość...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
To linia innowacyjnych podręczników przygotowujących do egzaminu gimnazjalnego. Mieści specjalne sekcje egzaminacyjne, które opracowane zostały zgodnie z obowiązującymi standardami wymagań. Tytuł...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Podręczniki serii Wishes zostały opracowane z myślą o osobach przygotowujących się do egzaminu Cambridge First Certificate in English, którego nowa formuła obowiązuje od 2015 r. Albo innych...
pakiet obejmuje podręcznik w wersji papierowej (Student's Book) - edycja międzynarodowa -, a także kod aktywacyjny do podręcznika w wersji cyfrowej (Student's Book DigiBook). Podręcznik...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Kurs dla młodzieży od 11 lat przystosowany do środowiska szkolnego oferuje pierwszy kontakt z językiem hiszpańskim w sposób intensywny i lekki.dopasowany jest do realizacji rozmaitych programów...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...