Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 186 produktów Producent: Dragon Format-AB Nowela Polskie Wydawnictwo Muzyczne Siedmioróg

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Nowela Saison 2 podręcznik + cd /podręcznik wieloletni/ oop

$450.99 $ 800
Nowy, atrakcyjny podręcznik dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych początkujących naukę języka francuskiego. Autorzy wykorzystali przy pracy nad nowym podręcznikiem potężne strony...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....

zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t.13

$450.99 $ 800
Zbiór asygnowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Gromadzi 8 zestawów, w skład których wchodzą...

nuevo prisma nivel b2 podręcznik + cd edi-numen, 77824702131KS (5369930)

$450.99 $ 800
Zupełnie nowe, odświeżone wydanie podręcznika, który zdobył podziw nauczycieli i sympatię uczniów. Seria Nuevo Prisma w przystępny i zrozumiały sposób uczy m.in. Gramatyki i zagadnień leksykalnych....

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dopasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

Frecuencias a1.1. zeszyt ćwiczeń marki Nowela

$450.99 $ 800
Ćwiczenia do serii "Frecuencias", nowego kursu języka hiszpańskiego dla uczniów szkół ponadpodstawowych. Konkretne strony "Frecuencias": polecenia w języku polskim i hiszpańskim...

Frecuencias a1.2. zeszyt ćwiczeń marki Nowela

$450.99 $ 800
Ćwiczenia do linii Frecuencias, nowego kursu języka hiszpańskiego dla uczniów szkół ponadpodstawowych. Konkretne strony Frecuencias: komentarze gramatyczne w lekcji oraz aneks gramatyczny w języku...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Pandilla 2 podręcznik + ćwiczenia marki Nowela

$450.99 $ 800
OPIS serii:- Kurs języka hiszpańskiego dla początkujacych, przeznaczony dla dzieci w wieku od 8 roku życia.- element zabawy odgrywa w La Pandilla główną rolę, co ma ułatwić dzieciom przyswajanie...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i...

Nowela Tip top 1 a1/1 podręcznik

$450.99 $ 800
Nowy, dwuczęściowy podręcznik dla dzieci od 9 do 11 lat. Podejście zadaniowe umożliwia użycie nabytych umiejętności, a gry i zabawy językowe przygotowują do egzaminu DELF Prim. Przygody grupy...

towaroznawstwo spożywcze

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza ascetyczncowa przetwórstwa spożywczego; * składniki żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość...

Aula amigos 1 podręcznik marki Nowela

$450.99 $ 800
Aula Amigos to nowy kurs wytwarzany specjalnie z myślą o młodzieży. Dzięki niebanalnym i motywującym zadaniom nauka jest przyjemna a równocześnie sprawna. Tematy poruszane w książce odzwierciedlają...

Joven.es A2 ćwiczenia, 66248802131KS (1609471)

$450.99 $ 800
Zeszyt ćwiczeń do drugiej części podręcznika linii Joven.es przeznaczonej do nauki języka hiszpańskiego. Materiał zawarty w zeszycie ćwiczeń jest zgodny z poziomem A1/A2 według Europejskiego...

va benissimo! 2 a2 ćwiczenia

$450.99 $ 800
Va Benissimo! to prekursorska linia podręczników do nauki języka włoskiego dla młodzieży w szkołach prywatnych i na kursach językowych. Kolekcja opracowana jest poprzez polskie autorki, dzięki...

Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań

$450.99 $ 800
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna, a także pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...

Obsługa klientów w branży gastronomicznej Żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 Kwalifikacja T.6, T.15 - Ewa Świstak, Hanna Górska-Warsewicz, Monika, 85395604017KS (7253556)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...

Technika podwójnych dźwięków. Gamy i pasaże na fortepian. Zeszyt 3

$450.99 $ 800
Zeszyt III, podejmujący problem gry w podwójnych dźwiękach, składa się z dwóch części.Część I - obejmuje gamy i związane z nimi ćwiczenia wstępne.Część II - mieści wybór celniejszych etiud i...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x