Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Nowy, atrakcyjny podręcznik dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych początkujących naukę języka francuskiego. Autorzy wykorzystali przy pracy nad nowym podręcznikiem potężne strony...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Zbiór asygnowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Gromadzi 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Zupełnie nowe, odświeżone wydanie podręcznika, który zdobył podziw nauczycieli i sympatię uczniów. Seria Nuevo Prisma w przystępny i zrozumiały sposób uczy m.in. Gramatyki i zagadnień leksykalnych....
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Ćwiczenia do serii "Frecuencias", nowego kursu języka hiszpańskiego dla uczniów szkół ponadpodstawowych. Konkretne strony "Frecuencias": polecenia w języku polskim i hiszpańskim...
Ćwiczenia do linii Frecuencias, nowego kursu języka hiszpańskiego dla uczniów szkół ponadpodstawowych. Konkretne strony Frecuencias: komentarze gramatyczne w lekcji oraz aneks gramatyczny w języku...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
OPIS serii:- Kurs języka hiszpańskiego dla początkujacych, przeznaczony dla dzieci w wieku od 8 roku życia.- element zabawy odgrywa w La Pandilla główną rolę, co ma ułatwić dzieciom przyswajanie...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i...
Nowy, dwuczęściowy podręcznik dla dzieci od 9 do 11 lat. Podejście zadaniowe umożliwia użycie nabytych umiejętności, a gry i zabawy językowe przygotowują do egzaminu DELF Prim. Przygody grupy...
Aula Amigos to nowy kurs wytwarzany specjalnie z myślą o młodzieży. Dzięki niebanalnym i motywującym zadaniom nauka jest przyjemna a równocześnie sprawna. Tematy poruszane w książce odzwierciedlają...
Zeszyt ćwiczeń do drugiej części podręcznika linii Joven.es przeznaczonej do nauki języka hiszpańskiego. Materiał zawarty w zeszycie ćwiczeń jest zgodny z poziomem A1/A2 według Europejskiego...
Va Benissimo! to prekursorska linia podręczników do nauki języka włoskiego dla młodzieży w szkołach prywatnych i na kursach językowych. Kolekcja opracowana jest poprzez polskie autorki, dzięki...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna, a także pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
Zeszyt III, podejmujący problem gry w podwójnych dźwiękach, składa się z dwóch części.Część I - obejmuje gamy i związane z nimi ćwiczenia wstępne.Część II - mieści wybór celniejszych etiud i...