New English Adventure 1 to zeszyt ćwiczeń przystosowany do realizacji materiału wg. Nowej podstawy programowej. Posiada rozmaite ćwiczenia z użyciem technik multisensorycznych, rymowanki, piosenki...
Focus Second Edition 4. Workbook + Kompendium maturalne + kod (Interactive Workbook) Focus 4 Second Edition zeszyt ćwiczeń to nowa edycja wykonana dla liceów i techników przez wydawnictwo...
Plant Production z serii Career Paths to publikacja przeznaczona dla osób przygotowujących się do pracy albo pracujących w zawodach związanych z produkcją roślinną, pragnących doskonalić znajomość...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
High Note 1 Student's Book to podręcznik do pierwszej części serii High Note dla liceów i techników obowiązującej od września 2019 dla klas z minimum 5 lekcjami języka angielskiego w tygodniu....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
NOWOŚĆ 2020/2021 – wydania zwiększone zeszytów ćwiczeń do poziomów A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne oraz...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na kryteria nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, produktywnego i systematycznego przygotowania do...
NOWOŚĆ 2020/2021 - wydania powiększone zeszytów ćwiczeń do poziomów A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne oraz...
Infos aktuell 3. Język Niemiecki. Książka Nauczyciela. Liceum i Technikum.Infos Aktuell 3 to kolejna część czteropoziomowego kursu języka niemieckiego przeznaczonego dla uczniów liceów i techników,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
New English Adventure 3. Zeszyt ćwiczeń, wydanie zwiększone. New English Adventure to kurs do nauki języka angielskiego w pełni odpowiadający na potrzeby rozwojowe uczniów w klasach 1-3 nowej...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na wymagania nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, wydajnego i systematycznego przygotowania do...
Career Paths Fishing & Seafood Industry Career Paths to nowość na polskim rynku wydawniczym. Wyśmienita kolekcja podręczników dla osób pragnących poznać język angielski lub pogłębić jego...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Focus 4 Second Edition podręcznik to nowa edycja dla liceów i techników bardzo prawidłowej i sprawdzonej serii Matura Focus. Podręcznik i ćwiczenia będą przystępny w sprzedaży od 2020r. W każdym...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Cap sur... To kurs języka francuskiego dla dzieci wczesnoszkolnych. Bohaterami linii są członkowie sympatycznej rodziny Cousteau, którzy razem z gołębiem Gastonem wyruszają w ekscytującą podróż po...
To linia innowacyjnych podręczników przygotowujących do egzaminu gimnazjalnego. Zawiera specjalne sekcje egzaminacyjne, które opracowane zostały zgodnie z obowiązującymi standardami wymagań. Tytuł...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
NOWOŚĆ 2020/2021 - wydania zwiększone zeszytów ćwiczeń do poziomów A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne oraz...