Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Lektura wraz opracowaniem to wyśmienita pomoc i inspiracja dla uczniów, a także nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce – dzięki...
Lektura wraz opracowaniem to nadzwyczajna pomoc i inspiracja dla uczniów i nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami ułatwiającymi nawigację po książce dzięki nim z...
Lektura wraz opracowaniem to wspaniała pomoc i inspiracja dla uczniów, a także nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami ułatwiającymi nawigację po książce - dzięki nim...
Kompletny zbiór opracowań obowiązkowych lektur dla uczniów klas 4–8 szkoły podstawowej to nieoceniona pomoc w porządkowaniu wiedzy przydatnej na lekcjach języka polskiego i podczas przygotowań do...
Lektura wraz opracowaniem to nieprzeciętna pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami ułatwiającymi nawigację po książce – dzięki nim...
En Action 2 NE Ressources pédagogiques complémentaires pour la classe. Płyta DVD-Rom gromadzi całkowitą obudowę metodyczną do kursu En Action, a także jednostkowy kod do aktywacji podręcznika...
LEKTURA Z OPRACOWANIEM Lektura wraz opracowaniem to nieprzeciętna pomoc i inspiracja dla uczniów i nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Lektura z opracowaniem to genialna pomoc i inspiracja dla uczniów, a także nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami usprawniającymi nawigację po książce – dzięki nim z...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Repetytorium maturzysty to kompendium wiedzy i nieoceniona pomoc dla uczniów przygotowujących się do egzaminu maturalnego z wiedzy o społeczeństwie na poziomie podstawowym i...
Powtórka z języka angielskiego została opracowana z myślą o uczniach przygotowujących się do egzaminów kończących naukę w szkole podstawowej. Przygotowane zgodnie z podstawą programową – pozwalają...
Lektura wraz opracowaniem to rewelacyjna pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce – dzięki nim...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Niniejsza publikacja została przygotowana z myślą o uczniach kończących naukę w szkole podstawowej i przystępujących do egzaminu ósmoklasisty z języka angielskiego.To zbiór zadań najróżniejszego...
Lektura wraz opracowaniem to doskonała pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami ułatwiającymi nawigację po książce - dzięki nim z...
Explore to nowoczesny kolekcja podręczników do nauki języka francuskiego na trzech stopniach biegłości językowej - od poziomu A1 wg ESOKJ do poziomu B1. Seria Explore został opracowana dla uczniów...
prezentujemy klasykę literatury polskiej i światowej w dokładnym wydaniu z przypisami i ilustracjami. To książka, którą warto posiadać w swojej domowej biblioteczce i do której warto wracać. Tytuł...
Niniejsza publikacja została przygotowana z myślą o uczniach kończących naukę w szkole podstawowej i przystępujących do egzaminu ósmoklasisty z matematyki.To zbiór zadań rozmaitego typu, ułożonych...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...