100% FLE Grammaire essentielle du franais poziom A1 według CEFR - książka + dostęp do zawartości online. Podręcznik, który pozwala odkrywać gramatykę języka francuskiego w sposób stopniowy,...
Opis kolekcji Passe-passe: Metoda opracowana na 3 poziomach od A1.1 do A2.1, - Silny wymiar międzykulturowy i wielojęzyczny, - najróżniejsza pedagogika dopasowana do każdego dziecka, - Ćwiczenia...
Zeszyt ćwiczeń z języka francuskiego Edito B1 to: zanurzenie we frankofońskiej rzeczywistości od początku kursu, dzięki autentycznym dokumentom (pisemnym, audio i video) dopasowanym do poziomu...
mocne strony linii:przyjemna nauka poprzez działanie i interakcjęwspółpraca i rozwiązywanie mocnych zadań/problemów,wspólna refleksja nad funkcjonowaniem języka krok po kroku i w podejściu...
solidne strony linii:przyjemna nauka przez działanie i interakcjęwspółpraca i rozwiązywanie konkretnych zadań/problemów,wspólna refleksja nad funkcjonowaniem języka krok po kroku i w podejściu...
Nouvelle Gnration B2 to kurs języka francuskiego adresowany do młodzieży i studentów, na poziomie B2 według CEFR. Mieści podręcznik i zeszyt ćwiczeń w jednym tomie i dostęp do zawartości online...
Zeszyt ćwiczeń dla uczniów uzupełniający materiał zawarty w każdym z podrozdziałów podręcznika Decibel. Ukierunkowany na intensywną pracę nad rozwijaniem umiejętności pisania. Gromadzi dodatkowe...
Trzyczęściowy podręcznik dla dzieci w wieku od 9 do 11 lat. Odpowiada poziomom od A1 do A2 według Europejskiego systemu opsiu kształcenia językowego. Podejście zadaniowe pozwala na użycie nabytych...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
W książce omówione są wszystkie zagadnienia dotyczące statystyki, występujące w podstawie programowej kształcenia w zawodach z 2012 r. I 2017 r. W części PKZ (A.m)/ PKZ (AU.m) Umiejętności...
Podręcznik ma charakter kompendium wiedzy z zakresu planowania, sporządzania sprawozdań i analiz. Jego struktura oraz treść poszczególnych rozdziałów zostały opracowane w taki sposób, żeby...
Matematyczne pomieszanie z poplątaniem to zbiór zadań i zestawów powtórkowych obejmujących zagadnienia z podstawy programowej dla klas IV–VI szkoły podstawowej.Zadania znajdujące się w książce...
Odpowiedzi do książki Kwalifikacja A.18/AU.20. Prowadzenie sprzedaży. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzieISBN: 9788377350942Kod paskowy: 9788377350942Autorzy: Wolak MonikaRok wydania:...
Podręcznik jest dobrany do nowych podstaw programowych kształcenia w zawodach z 2012 r. Składa się z sześciu rozdziałów. Dodatkowo mieści wykaz użytkowanych skrótów, szczegółowy wykaz aktów...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Zbiór ćwiczeń jest precyzyjnie dobrany do treści i układu podręcznika Sprzedaż produktów i usług reklamowych. Może być wykorzystywany w szkołach realizujących podstawy programowe kształcenia w...
Zbiór asygnowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Posiada 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Zbiór ćwiczeń jest dopasowany do wydanego poprzez nas podręcznika Pracownicy administracji publicznej. Książka gromadzi 122 przeróżne ćwiczenia, które pozwalają uczniom na powtórzenie i utrwalenie...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...