Express Publishing Repetytorium. Poziom podstawowy i rozszerzony to publikacja adresowana do uczniów czteroletniego liceum i pięcioletniego technikum, którzy przygotowują się do egzaminu...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Gromadzi 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to progresywne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
zestaw obejmuje podręcznik w wersji papierowej (Student's Book) - edycja międzynarodowa - i kod aktywacyjny do podręcznika w wersji cyfrowej (Student's Book DigiBook). Podręcznik...
Prisma Fusión A1+A2 to świeże wydanie podręcznika przeznaczonego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych, zaczynających naukę języka hiszpańskiego od podstaw. W zamierzeniu uczeń korzystający z...
ciekawy podręcznik dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych zaczynających naukę języka francuskiego. Autorzy wykorzystali przy pracy nad nowym podręcznikiem solidne strony Latitudes. Seria...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Metoda pomagająca rozwinąć umiejętności związane z mówieniem po francusku na poziomie A1.1 według CEFR.Passe-Passe 1 tape 1 to połączenie podręcznika i zeszytu ćwiczeń. Metoda Passe-Passe...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Informationen zur Reihe: §§Das neue Lehrwerk für Erwachsene§§Saison§richtet sich an erwachsene Lernende ohne Vorkenntnisse. Leicht verständlich und mit einer ausgewogenen Progression vermittelt das...
Podręcznik L'atelier wyróżniają takie cechy jak: Działanie, kooperacja i uczenie się z przyjemnością Współpraca w celu budowania znaczenia i rozwiązywania solidnych problemów Wspólna refleksja...
NUEVO PRISMA to nowe wydanie sześcioczęściowego kursu przeznaczonego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dla dorosłych, odpowiadającego poziomom kompetencji od A1 do C2, w Europejskim systemie...
Ćwiczenia na poziomie C2 do kolekcji podręczników Nuevo Prisma, która jest rezultatem połączenia najnowszych tendencji w metodologii nauczania języków obcych i możliwości, jakie dają nowe...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...
Podręcznik L'atelier wyróżniają takie parametry jak: Działanie, kooperacja i uczenie się z przyjemnością Współpraca w celu budowania znaczenia i rozwiązywania konkretnych problemów Wspólna...