Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 227 produktów Producent: Didier Editorial Edinumen Express Publishing Format-AB Znak

Express Publishing Repetytorium. Podręcznik dla szkół ponadpodstawowych. Język angielski. Poziom podstawowy i rozszerzony. Student's Book v2

$450.99 $ 800
Express Publishing Repetytorium. Poziom podstawowy i rozszerzony to publikacja adresowana do uczniów czteroletniego liceum i pięcioletniego technikum, którzy przygotowują się do egzaminu...

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....

zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t.13

$450.99 $ 800
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Gromadzi 8 zestawów, w skład których wchodzą...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to progresywne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...

new enterprise b2+/c1 sb + digibook

$450.99 $ 800
zestaw obejmuje podręcznik w wersji papierowej (Student's Book) - edycja międzynarodowa - i kod aktywacyjny do podręcznika w wersji cyfrowej (Student's Book DigiBook). Podręcznik...

Nuevo Prisma fusion A1 A2 podręcznik

$450.99 $ 800
Prisma Fusión A1+A2 to świeże wydanie podręcznika przeznaczonego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych, zaczynających naukę języka hiszpańskiego od podstaw. W zamierzeniu uczeń korzystający z...

Saison 4. podręcznik + cd. poziom b2 marki Didier

$450.99 $ 800
ciekawy podręcznik dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych zaczynających naukę języka francuskiego. Autorzy wykorzystali przy pracy nad nowym podręcznikiem solidne strony Latitudes. Seria...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

Passe-Passe 1 etape 1 podręcznik + ćwiczenia + app

$450.99 $ 800
Metoda pomagająca rozwinąć umiejętności związane z mówieniem po francusku na poziomie A1.1 według CEFR.Passe-Passe 1 tape 1 to połączenie podręcznika i zeszytu ćwiczeń. Metoda Passe-Passe...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Didier Saison 4. ćwiczenia + cd. poziom b2

$450.99 $ 800
Informationen zur Reihe: §§Das neue Lehrwerk für Erwachsene§§Saison§richtet sich an erwachsene Lernende ohne Vorkenntnisse. Leicht verständlich und mit einer ausgewogenen Progression vermittelt das...

Atelier plus a1 ćwiczenia + wersja cyfrowa + app marki Didier

$450.99 $ 800
Podręcznik L'atelier wyróżniają takie cechy jak: Działanie, kooperacja i uczenie się z przyjemnością Współpraca w celu budowania znaczenia i rozwiązywania solidnych problemów Wspólna refleksja...

Nuevo Prisma nivel A2 ćwiczenia, 8498483727

$450.99 $ 800
NUEVO PRISMA to nowe wydanie sześcioczęściowego kursu przeznaczonego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dla dorosłych, odpowiadającego poziomom kompetencji od A1 do C2, w Europejskim systemie...

Nuevo Prisma nivel C2 ćwiczenia

$450.99 $ 800
Ćwiczenia na poziomie C2 do kolekcji podręczników Nuevo Prisma, która jest rezultatem połączenia najnowszych tendencji w metodologii nauczania języków obcych i możliwości, jakie dają nowe...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...

towaroznawstwo spożywcze

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza ascetyczncowa przetwórstwa spożywczego; * składniki żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość...

atelier plus a1 ćwiczenia + didierfle.app

$450.99 $ 800
Podręcznik L'atelier wyróżniają takie parametry jak: Działanie, kooperacja i uczenie się z przyjemnością Współpraca w celu budowania znaczenia i rozwiązywania konkretnych problemów Wspólna...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x