Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Przedwiośnie to powieść polityczna autorstwa wybitnego Stefana Żeromskiego. Utwór powstał w 1924 roku. Głównym bohaterem jest Cezary Baryka. W powieści występują również: Jadwiga z Dąbrowskich...
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór czy data.
Lektura wraz opracowaniem to perfekcyjna pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami usprawniającymi nawigację po książce - dzięki nim...
Combo egzaminacyjne służy przygotowaniu ósmoklasisty do obowiązkowego egzaminu na zakończenie szkoły podstawowej. Gromadzi materiał z języka polskiego i matematyki opracowany według założeń nowej...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Lektura wraz opracowaniem to doskonała pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami usprawniającymi nawigację po książce – dzięki nim...
Lektura wraz opracowaniem to rewelacyjna pomoc i inspiracja dla uczniów, a także nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce – dzięki...
Kompletny zbiór opracowań obowiązkowych lektur dla uczniów klas 4–8 szkoły podstawowej to nieoceniona pomoc w porządkowaniu wiedzy przydatnej na lekcjach języka polskiego oraz w trakcie przygotowań...
Lektura wraz opracowaniem to nieprzeciętna pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami usprawniającymi nawigację po książce dzięki nim z...
LEKTURA Z OPRACOWANIEM Lektura wraz opracowaniem to wyśmienita pomoc i inspiracja dla uczniów i nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami ułatwiającymi nawigację po...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Lektura z opracowaniem to wyśmienita pomoc i inspiracja dla uczniów i nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami usprawniającymi nawigację po książce – dzięki nim łatwo...
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór, słówko czy data.
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Lektura wraz opracowaniem to nieprzeciętna pomoc i inspiracja dla uczniów i nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami ułatwiającymi nawigację po książce – dzięki nim...
Powtórka z języka angielskiego została opracowana z myślą o uczniach przygotowujących się do egzaminów kończących naukę w szkole podstawowej. Przygotowane zgodnie z podstawą programową – pozwalają...
Repetytorium maturzysty to kompendium wiedzy i nieoceniona pomoc dla uczniów przygotowujących się do egzaminu maturalnego z wiedzy o społeczeństwie na poziomie podstawowym i zwiększonym.przejrzysty...
"Zjedz tę żabę! Wszystko, cokolwiek łączy się z planem, ustaleniem priorytetu i organizacją pracy, sprowadza się do tych trzech słów" - Brian Tracy Zjedz tę żabę! to książka dla ludzi...
Kurs składa się z czterech podręczników, obejmujących poziomy A1 (części pierwsza i druga) i A2 (części trzecia i czwarta) zgodnie z ESOKJ. Każda część linii Clan 7 składa się z podręcznika wraz z...
Kurs składa się z czterech podręczników, obejmujących poziomy A1 (części pierwsza i druga) i A2 (części trzecia i czwarta) zgodnie z ESOKJ. Każda część serii Clan 7 składa się z podręcznika,...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...