Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Ta książka na innowacyjnym poziomie pozwala poprawić opanowanie francuskiej gramatyki w trzech etapach: "obserwuj", "myśl" i "zapamiętaj". Książka posiada: - 35 lekcji i 13...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór czy data.
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór, słówko czy data.
Wzorcowe testy przygotowujące do egzaminu Prfung Wirtschaftsdeutsch Interntational z płytą CD. Książka może być stosowana jako materiał dodatkowy na zajęciach języka ekonomicznego lub do...
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór, słówko czy data.
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór, słówko czy data.
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór, słówko czy data.
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Netzwerk neu to świeże wydanie modnego kursu dla dorosłych, który w trzech tomach (A1, A2, B1) przygotowuje także do egzaminów językowych: Start Deutsch 1 und 2, Goethe-Zertifikat A2, telc Deutsch...
Repetytorium do fizyki jest dedykowane dla uczniów klas VII-VIII szkoły podstawowej i może zastąpić obydwa podręczniki (do siódmej i ósmej klasy). Uwzględnia wszystkie ważne tematy z podstawy...
Niniejsze repetytorium pozwoli uporządkować dotychczasową wiedzę, uzupełnić ewentualne braki, a przede wszystkim umożliwi zapoznanie się z różnymi metodami rozwiązywania zadań. Każde omawiane...
Repetytorium z biologii składa się z dwóch części: powtórzeniowej i sprawdzającej (ze sprawdzianem). Nadzwyczajnie może zastąpić wszystkie cztery podręczniki (z klas V-VIII), gdyż obejmuje...
GEOGRAFIA pierwsza pomoc w domu i w szkole klasy V-VIII 24 karty edukacyjne - 1 karta - 1 zagadnienie - najważniejsze definicje, pojęcia, wnioski - zagadnienia globalne, regionalne, ekonomiczne -...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...