Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Wider World 2nd edition jest nową 5-poziomową kolekcją, dedykowaną do pracy z kursantami w wieku 11-16 lat. Kurs proponuje materiał na 3-5 godzin w tygodniu, a swym formatem i treścią rewelacyjnie...
Is it for me?Speakout 3rd Edition is the new edition of Pearson’s best-selling, eight-level general English course for adults. Developed in partnership with BBC Studios. Speakout 3rd Edition is the...
Is it for me? Speakout 3rd Edition is the new edition of Pearson?s best-selling, eight-level general English course for adults. Developed in partnership with BBC Studios. Speakout 3rd Edition is...
Is it for me? Speakout 3rd Edition is the new edition of Pearson?s best-selling, eight-level general English course for adults. Developed in partnership with BBC Studios. Speakout 3rd Edition is...
Is it for me? Speakout 3rd Edition is the new edition of Pearson?s best-selling, eight-level general English course for adults. Developed in partnership with BBC Studios. Speakout 3rd Edition is...
Real English in your classroom! Speakout 3rd edition to wszystko, co najlepsze w dziedzinie nauczania dorosłych skategoryzowane w jednym kursie, opracowanym przy współudziale nauczycieli i uznanych...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Chcesz płynnie posługiwać się językiem angielskim w mowie i piśmie? "Podręcznik Speakout 3rd Edition C1-C2. Student's book + Podręcznik w wersji cyfrowej + Online Practice"...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór asygnowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Matematyka. Graficzne karty pracy dla szkoły podstawowej. Część 3 to zestaw graficznych notatek i kart pracy z zakresu: liczb (cech podzielności, zaokrąglania, wielokrotności, przeciętnej...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Get up and Go! dedykowany jest do realizacji w charakterystycznym dla polskich szkół wymiarze nauczania dwóch godzin tygodniowo. Spokojne tempo, czytelna forma prezentacji nowego materiału w...
New English Adventure zabierze dzieci w podróż po magicznym świecie Disneya, w którym czeka je niezwykła przygoda z językiem angielskim. Kurs docenią także nauczyciele i rodzice, ponieważ...
Gold Experience 2nd Edition B1+. Płyta CDGold Experience 2ND Edition to druga edycja renomowanego poprzez uczniów i szanowanego poprzez nauczycieli kursu językowego, który nieprzeciętnie łączy...
Gold to kurs, który od lat towarzyszy osobom przygotowującym się do międzynarodowych egzaminów językowych Cambridge. Jego kolejne edycje są najkorzystniejszym potwierdzeniem wysokiej jakości...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Gold Experience 2ND Edition to druga edycja cenionego poprzez uczniów i uwielbianego przez nauczycieli kursu językowego, który znakomicie łączy przygotowanie do międzynarodowych dokumentów...