Sicher! to kurs dla osób nowoczesnych dorosłych i młodzieży wyższych klas szkół średnich prowadzący od poziomu B1+ do C1. Poszczególne lekcje są podzielone na bloki Lesen, Hren, Schreiben,...
Gute Idee! nie pokazuje jak większość podręczników codziennego życia uczniów,proponuje dane z całego świata, z niezwykłych perspektyw, które inspirują i motywują do nauki. Pierwsza czytanka z...
Nowy podręcznik Starten wir! proponuje niemało aktywności w podejściu działaniowym wraz z nowymi formami komunikacyjnymi. Opracowany na podbudowie koncepcji niewielkich kroczków i ukierunkowany na...
Menschen to kurs o podejściu komunikacyjno-zadaniowym, korzysta z osiągnięć neurodydaktyki, posiada ćwiczenia i aktywności dla słuchowców, wzrokowców, oraz kinestetyków. Materiał dla nauczyciela...
Lekture- Unter Fischen Tytuł Lekture- Unter Fischen Autor praca zbiorowa Wydawnictwo Hueber EAN 9783193085801 ISBN 9783193085801 Kategoria Języki obce, Niemiecki Rok wydania 2023 Oprawa broszurowa
Podręcznik Mit uns przeznaczony jest dla młodzieży w wieku od 14 do 18 lat, posiadającej znajomość języka niemieckiego na poziomie B1. Kurs zorientowany jest na podejście komunikacyjne i...
Gute Idee! nie ukazuje jak większość podręczników codziennego życia uczniów,oferuje dane z całego świata, z niezwykłych perspektyw, które inspirują i motywują do nauki.Pierwsza czytanka z każdej...
Gute Idee! nie przedstawia jak większość podręczników codziennego życia uczniów,proponuje informacje z całego świata, z niezwykłych perspektyw, które inspirują i motywują do nauki.Pierwsza czytanka...
Vielfalt to najnowsza propozycja wydawnictwa Hueber kurs nowej generacji, który pozwala na naukę jednocześnie z zastosowaniem drukowanego podręcznika, jak i maszyn mobilnych, stacjonarnie i...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
"Autor ukazuje najważniejsze poglądy teoretyków i praktyków prawa konstytucyjnego w zakresie konstytucyjnych ograniczeń własności, a także gwarancji jej ochrony w Polsce, a także przytacza...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Schritte international neu jest nową edycją znanego wszystkim kursu Schritte international. Czym różni się nowa edycja od wcześniejszej? Schritte international neu zawiera kompletnie nowy layout i...
Momente A2 Intensivtrainer + nagrania audio online Tytuł Momente A2 Intensivtrainer + nagrania audio online Autor praca zbiorowa Wydawnictwo Hueber EAN 9783192317927 ISBN 9783192317927...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...