Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Chcesz płynnie posługiwać się językiem angielskim w mowie i piśmie? "Podręcznik Speakout 3rd Edition C1-C2. Student's book + Podręcznik w wersji cyfrowej + Online Practice"...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Posiada 8 zestawów, w skład których wchodzą...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Get up and Go! przeznaczony jest do realizacji w charakterystycznym dla polskich szkół rozmiarze nauczania dwóch godzin tygodniowo. Spokojne tempo, czytelna forma prezentacji nowego materiału w...
New English Adventure zabierze dzieci w podróż po magicznym świecie Disneya, w którym czeka je niezwykła przygoda z językiem angielskim. Kurs docenią także nauczyciele i rodzice, ponieważ...
Gold Experience 2nd Edition B1+. Płyta CDGold Experience 2ND Edition to druga edycja cenionego przez uczniów i uwielbianego przez nauczycieli kursu językowego, który idealnie łączy...
Gold to kurs, który od lat towarzyszy osobom przygotowującym się do międzynarodowych egzaminów językowych Cambridge. Jego kolejne edycje są najlepszym potwierdzeniem wysokiej jakości materiału i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Gold Experience 2ND Edition to druga edycja uznanego przez uczniów i cenionego poprzez nauczycieli kursu językowego, który perfekcyjnie łączy przygotowanie do międzynarodowych certyfikatów...
Gold Experience 2ND Edition to druga edycja lubianego poprzez uczniów i szanowanego przez nauczycieli kursu językowego, który nieprzeciętnie łączy przygotowanie do międzynarodowych atestów...
Speakout 3rd Edition C1-C2. Workbook with key to zeszyt ćwiczeń dla młodzieży i dorosłych na poziomie C1-C2. Ćwiczenia są uzupełnieniem podręcznika Speakout 3rd Edition C1-C2. Student's Book...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Real English in your classroom! Speakout 3rd edition to wszystko, co najlepsze w dziedzinie nauczania dorosłych skatalogowane w jednym kursie, opracowanym przy współudziale nauczycieli i...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i...