Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Zeszyt ćwiczeń Life Vision. Upper-Intermediate B2 to nowoczesny, 6-częściowy kurs dla uczniów szkoły ponadpodstawowej, które trafne dobranie poziomu nauczania do potrzeb grupy. Kurs rozwija...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
This new edition of Tom Hutchinson's bestselling course combines all the aspects that students and teachers loved from the previous edition with exiting new digital components, extra resources...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór czy data.
Combo egzaminacyjne służy przygotowaniu ósmoklasisty do obowiązkowego egzaminu na zakończenie szkoły podstawowej. Gromadzi materiał z języka polskiego i matematyki opracowany według założeń nowej...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór, słówko czy data.
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Owocna edukacja. Chcemy poprawnie czytać i pisać. Część 1. Klasy 1-3 informacje artykułu: Chcemy dobrze czytać i pisać cz. 1 to pakiet ćwiczeń z zakresu edukacji polonistycznej, które umożliwiają...
Ściągi – GEOGRAFIA dla klas IV-VIII szkoły podstawowej. Pakiet 47 dwustronnych, kolorowych ŚCIĄG zastępuje więc aż pięć podręczników! Omawia bowiem wszystkie ważne tematy z geografii uwzględnione w...
Odkrywam siebie. Złota kolekcja. Sześciolatek. Litery i liczby B+Zeszyt „Litery i liczby B+" z linii „Odkrywam siebie. Złota seria" posiada:ćwiczenia w czytaniu, pisaniu,...
Ściągi – BIOLOGIA dla klas V-VIII szkoły podstawowej. Zestaw 48 dwustronnych, kolorowych ŚCIĄG edukacyjnych zastępuje aż cztery podręczniki. Mieści bowiem wszystkie ważne tematy z biologii...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Odkrywam siebie - Złota kolekcja to pierwszy z cykli edukacyjnych, do którego powracamy na Waszą prośbę. Odkrywam siebie to gwarancja poprawności, niezawodności oraz zaufania, jakim nas...
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór czy data.
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...