Wir smart to pięciotomowy kurs języka niemieckiego dla klas 4-6 szkoły podstawowej. Wir smart jest przeznaczony jednocześnie dla uczniów początkujących naukę języka niemieckiego w klasie 4, jak i...
Vielfalt to najnowsza sugestia wydawnictwa Hueber kurs nowej generacji, który pozwala na naukę równocześnie z użyciem drukowanego podręcznika, jak i maszyn przenośnych, stacjonarnie i zdalnie!...
Genau! to 4-tomowy kurs języka niemieckiego opracowany specjalnie dla uczniów techników i szkół zawodowych zarówno inicjujących jak i kontynuujących naukę języka niemieckiego. Realizuje zakres...
Nauka języka obcego może być perfekcyjną, a także pasjonującą przygodą, ale mamnóstwo zastosowań użytecznych: znajomość języka otwiera zupełnie nowe możliwości pracy w kraju i za granicą, ułatwia...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Kurs języka niemieckiego dla szkół średnich dedykowany dla uczniów kontynuujących naukę i przygotowujących się do matury na poziomie zwiększonym. Direkt to kurs w wydaniu semestralnym. Składa się z...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik ucznia z multimedialną płytą DVD zmodyfikowany układ sześciu działów, które przyczyniają się do lepszego podziału materiału i do regularnego postępu w pracy Nowa kompozycja oparta na...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
świetna, komfortowa w użyciu i będąca za każdym razem pod ręką ściągawka do nauki i powtórek w domu, szkole i na kursach językowych.Dwunastostronicowa, kolorowa składanka poręcznego formatu, którą...
Drugi tom nowej kolekcji dla dorosłych na poziomie nowoczesnym B2. Podręcznik z ćwiczeniami w wersji semestralnej, część druga. Kontext - całkiem nowa seria podręczników o budowie modułowej znanej...
Schritte international neu jest nową edycją znanego wszystkim kursu Schritte international. Czym różni się nowa edycja od wcześniejszej? Schritte international neu posiada kompletnie nowy layout i...
Podręcznik z ćwiczeniami Aspekte Beruf B2 został przygotowany specjalnie na kursy przygotowujące słuchaczy do użytkowania języka niemieckiego w środowisku pracy, a także do egzaminu Deutsch-Test fr...
Momente A2 Intensivtrainer + nagrania audio online Tytuł Momente A2 Intensivtrainer + nagrania audio online Autor praca zbiorowa Wydawnictwo Hueber EAN 9783192317927 ISBN 9783192317927...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...