Projektant UX musi rozmawiać. Prawidłowy design powoduje,towar jest atrakcyjny i przyjemny w używaniu. Zanim jednak ten artykuł powstanie, projektant musi przedstawić i obronić swoje decyzje...
Podręcznik Środki transportu. Część 1 wraz ze Środkami transportu. Część 2 posiada usystematyzowaną prezentację treści nauczania w zakresie trzech części kwalifikacji wyróznionych w zawodzie...
Wśród księgowych, naukowców i inżynierów krąży żart, że jedyną rzeczą, z którą Excel jeszcze sobie nie radzi, jest parzenie kawy. I choć to tylko dowcip, niemało mówi o możliwościach tego modnego...
Namiętność aż do utraty tchu. Niebezpieczna i pełna intryg codzienność. Rodzina, która rani Cię najmocniej. Po tajemniczym wypadku November przeprowadza się z Nowego Jorku, ucieka przed despotyczną...
Rośnie średnia długość życia Europejczyków. Przybywa seniorów. Współczesny emeryt to jednak człowiek dynamiczny, który chce jeszcze czerpać z życia pełnymi garściami. Chce spędzać czas ciekawie i...
Publikacja całościowo opisuje wszystkie aspekty zawodu, odpowiedzialności testerskiej i wymagane kompetencje miękkie i twarde. Robi to w odwołaniu do realiów rynkowych i współczesnych trendów....
Książka ucznia z kolekcji Trompette, metoda francuskiego jako języka obcego (FLE) dla dzieci, poziom 1 (A1.1). Superbohaterowie jako towarzysze nauki Dzieci pokochają naukę francuskiego, śledząc...
Książka studencka EN VRAI metoda języka francuskiego jako języka obcego (FLE) dla starszej młodzieży, poziom A2. Metoda EN VRAI ustawia ucznia w centrum procesu uczenia się i stale utrzymując jego...
Zeszyt ćwiczeń z kolekcji EN VRAI, metoda języka francuskiego jako języka obcego (FLE) dla starszej młodzieży, poziom A2. Metoda EN VRAI ustawia ucznia w centrum cyklu uczenia się i stale...
Przetwarzanie znacznych ilości danych daje wiedzę, która leży u podstaw widocznych decyzji podejmowanych poprzez organizację. Pozwala to na uzyskiwanie rewelacyjnych efektów: techniki wyciągania...
Podręcznik posiada rozległą wiedzę z zakresu eksploatacji i charakterystyki środków transportu, niezbędnego wyposażenia pojazdów samochodowych, kryteriów i metod przeprowadzania badań...
Technik informatyk to nie tylko tytuł uzyskany po ukończeniu szkoły średniej, lecz i zawód będący przepustką do kariery. Dzięki solidnej podstawie teoretycznej i na bieżąco wprowadzanym...
Informatycy należą obecnie do najistotniej poszukiwanych specjalistów. Dlatego tytuł, który uzyskuje się w szkole średniej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego etapu edukacji. Technik...
Informatycy należą obecnie do najbardziej poszukiwanych specjalistów. Dlatego tytuł, który uzyskuje się w szkole przeciętnej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego etapu edukacji....
Informatycy i programiści należą aktualnie do najbardziej poszukiwanych specjalistów. Stąd tytuł, który uzyskuje się po szkole przeciętnej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego etapu...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania poręczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...