Gute Idee! nie prezentuje jak większość podręczników codziennego życia uczniów,oferuje dane z całego świata, z niezwykłych perspektyw, które inspirują i motywują do nauki.Pierwsza czytanka z każdej...
Momente to progresywny kurs, który jest odpowiedzią na wyzwania dydaktyczne, jakie niesie ze sobą era cyfrowej transformacji. Umożliwia naukę równocześnie z wykorzystaniem drukowanego podręcznika,...
Momente to progresywny kurs, który jest odpowiedzią na wyzwania dydaktyczne, jakie niesie ze sobą era cyfrowej transformacji. Umożliwia naukę jednocześnie z wykorzystaniem drukowanego podręcznika,...
Nowy podręcznik Starten wir! oferuje niemało aktywności w podejściu działaniowym wraz z nowymi formami komunikacyjnymi. Opracowany na podbudowie koncepcji niepokaźnych kroczków i ukierunkowany na...
Menschen to kurs o podejściu komunikacyjno-zadaniowym, korzysta z osiągnięć neurodydaktyki, mieści ćwiczenia i aktywności dla słuchowców, wzrokowców, i kinestetyków. Materiał dla nauczyciela...
Lekture- Unter Fischen Tytuł Lekture- Unter Fischen Autor praca zbiorowa Wydawnictwo Hueber EAN 9783193085801 ISBN 9783193085801 Kategoria Języki obce, Niemiecki Rok wydania 2023 Oprawa broszurowa
Książka ucznia z kolekcji Trompette, metoda francuskiego jako języka obcego (FLE) dla dzieci, poziom 1 (A1.1). Superbohaterowie jako towarzysze nauki Dzieci pokochają naukę francuskiego, śledząc...
Książka studencka EN VRAI metoda języka francuskiego jako języka obcego (FLE) dla starszej młodzieży, poziom A2. Metoda EN VRAI ustawia ucznia w centrum cyklu uczenia się i stale utrzymując jego...
Książka Bildgrammatik jest skierowana do osób, które chcą zrozumieć zagadnienia gramatyczne na poziomie A1-A2 przy pomocy zdjęć i ilustracji. Książka porusza tematy związane z życiem codziennym:...
Zeszyt ćwiczeń z linii EN VRAI, metoda języka francuskiego jako języka obcego (FLE) dla starszej młodzieży, poziom A2. Metoda EN VRAI ustawia ucznia w centrum procesu uczenia się i stale utrzymując...
Podręcznik Mit uns przeznaczony jest dla młodzieży w wieku od 14 do 18 lat, mającej znajomość języka niemieckiego na poziomie B1. Kurs zorientowany jest na podejście komunikacyjne, a także...
Gute Idee! nie ukazuje jak większość podręczników codziennego życia uczniów,oferuje dane z całego świata, z niezwykłych perspektyw, które inspirują i motywują do nauki.Pierwsza czytanka z każdej...
Gute Idee! nie przedstawia jak większość podręczników codziennego życia uczniów,oferuje informacje z całego świata, z niezwykłych perspektyw, które inspirują i motywują do nauki.Pierwsza czytanka z...
Vielfalt to najnowsza propozycja wydawnictwa Hueber kurs nowej generacji, który zezwala na naukę jednocześnie z zastosowaniem drukowanego podręcznika, jak i urządzeń przenośnych, stacjonarnie i...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
linia podręczników dla szkół ponadpodstawowych, zatwierdzonych poprzez MEiN. Dostosowana do wymogów podstawy programowej 2015. Gromadzi pokaźny zakres tworzyw, rozwijających wszystkie umiejętności...
Czteroczęściowy kurs prowadzący od poziomu elementarnego do przeciętniezaawansowanego, przygotowujący do matury podstawowej i powiększonej. Zeszyt ćwiczeń gromadzi: rozmaite ćwiczenia doskonalące...
Druga część podręcznika przeznaczonego dla 1 albo 2 klasy szkoły ponadgimnazjalnej. To jedna z czterech części innowacyjnego kursu prowadzącego uczniów od poziomu elementary do upper-intermediate....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
seria podręczników dla szkół ponadpodstawowych, zatwierdzonych poprzez MEiN. Dopasowana do wymogów podstawy programowej 2015. Gromadzi spory zakres materiałów, rozwijających wszystkie umiejętności...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
kolekcja podręczników do szkół językowych i samodzielnej nauki. Asygnowana dla dzieci w wieku od 6 do 13 lat.Równolegle rozwija wszystkie umiejętności językowe, gromadzi lekcje CLIL i wzmacnia...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...