"Poradnik metodyczny do podręczników i ćwiczeń z kolekcji Odkrywam świat jest asygnowany dla nauczycieli pracujących z uczniami z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu umiarkowanym albo...
Publikacja jest asygnowana dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, wyjątkowo uczniów z niepełnosprawnością intelektualną. Zawarto w niej prezentacje wszystkich liter polskiego alfabety...
Transfer Deutsch 3. Język niemiecki dla liceum i technikum. Podręcznik Podręcznik Transfer Deutsch został przygotowany z myślą o uczniach szkół ponadpodstawowych. Umożliwia pracę w grupach...
und so weiter 1. EXTRA. Podręcznik do języka niemieckiego dla klasy IV Podręcznik przygotowany poprzez doświadczony zespół autorski – Marta Kozubska, Ewa Krawczyk, Lucyna Zastąpiło. Autorki tak...
weiter Deutsch 1. EXTRA Materiały ćwiczeniowe do języka niemieckiego dla klasy 7 „weiter Deutsch EXTRA 1. Materiały ćwiczeniowe do języka niemieckiego dla klasy VII" to bogaty zbiór różnych...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Focus Second Edition to nowa edycja bestsellerowej linii Matura Focus, wytworzona na bazie podstawy programowej dla liceów i techników obowiązującej od września 2019. Zagwarantuje całkowitą...
New English Adventure 2. Zeszyt ćwiczeń. Wydanie powiększone.New English Adventure to kurs do nauki języka angielskiego w pełni odpowiadający na potrzeby rozwojowe uczniów w klasach 1-3 nowej...
Focus Second Edition 4. Workbook + Kompendium maturalne + kod (Interactive Workbook) Focus 4 Second Edition zeszyt ćwiczeń to nowa edycja wykonana dla liceów i techników przez wydawnictwo...
New English Adventure 1 to zeszyt ćwiczeń przystosowany do realizacji materiału wg. Nowej podstawy programowej. Zawiera najróżniejsze ćwiczenia z wykorzystaniem technik multisensorycznych,...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na kryteria nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, efektywnego i systematycznego przygotowania do...
NOWOŚĆ 2020/2021 – wydania rozszerzone zeszytów ćwiczeń do stopni A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne i dopełniające,...
NOWOŚĆ 2020/2021 - wydania zwiększone zeszytów ćwiczeń do stopni A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne i dopełniające,...
Infos aktuell 3. Język Niemiecki. Książka Nauczyciela. Liceum i Technikum.Infos Aktuell 3 to kolejna część czteropoziomowego kursu języka niemieckiego przeznaczonego dla uczniów liceów i techników,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania poręczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
New English Adventure 3. Zeszyt ćwiczeń, wydanie rozszerzone. New English Adventure to kurs do nauki języka angielskiego w pełni odpowiadający na zapotrzebowania rozwojowe uczniów w klasach 1-3...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na kryteria nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, sprawnego i systematycznego przygotowania do...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Focus 4 Second Edition podręcznik to nowa edycja dla liceów i techników niezwykle prawidłowej i sprawdzonej linii Matura Focus. Podręcznik i ćwiczenia będą dostępny w sprzedaży od 2020r. W każdym...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...