Lektura wraz opracowaniem to świetna pomoc i inspiracja dla uczniów i nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce - dzięki nim z...
Lektura wraz opracowaniem to rewelacyjna pomoc i inspiracja dla uczniów, a także nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce – dzięki...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Przedwiośnie to powieść polityczna autorstwa wybitnego Stefana Żeromskiego. Utwór powstał w 1924 roku. Głównym bohaterem jest Cezary Baryka. W powieści występują w dodatku: Jadwiga z Dąbrowskich...
Lektura wraz opracowaniem to wyśmienita pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami ułatwiającymi nawigację po książce - dzięki nim...
Lektura wraz opracowaniem to doskonała pomoc i inspiracja dla uczniów i nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce dzięki nim łatwo...
Lektura wraz opracowaniem to znakomita pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami usprawniającymi nawigację po książce – dzięki nim...
Kompletny zbiór opracowań obowiązkowych lektur dla uczniów klas 4–8 szkoły podstawowej to nieoceniona pomoc w porządkowaniu wiedzy przydatnej na lekcjach języka polskiego i podczas przygotowań do...
Lektura wraz opracowaniem to wyśmienita pomoc i inspiracja dla uczniów, a także nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce – dzięki...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
LEKTURA Z OPRACOWANIEM Lektura wraz opracowaniem to wspaniała pomoc i inspiracja dla uczniów i nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami usprawniającymi nawigację po...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Lektura z opracowaniem to nadzwyczajna pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami usprawniającymi nawigację po książce – dzięki nim...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Lektura wraz opracowaniem to wyśmienita pomoc i inspiracja dla uczniów oraz nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami upraszczającymi nawigację po książce – dzięki nim z...
Repetytorium maturzysty to kompendium wiedzy i nieoceniona pomoc dla uczniów przygotowujących się do egzaminu maturalnego z wiedzy o społeczeństwie na poziomie podstawowym i...
Powtórka z języka angielskiego została opracowana z myślą o uczniach przygotowujących się do egzaminów kończących naukę w szkole podstawowej. Przygotowane zgodnie z podstawą programową – pozwalają...
"Zjedz tę żabę! Wszystko, cokolwiek scala się z planem, ustaleniem priorytetu i organizacją pracy, sprowadza się do tych trzech słów" - Brian Tracy Zjedz tę żabę! to książka dla ludzi...
Niniejsza publikacja została przygotowana z myślą o uczniach kończących naukę w szkole podstawowej i przystępujących do egzaminu ósmoklasisty z języka angielskiego.To zbiór zadań zróżnicowanego...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Lektura wraz opracowaniem to wyśmienita pomoc i inspiracja dla uczniów i nauczycieli. Tekst opatrzono wskazówkami interpretacyjnymi i hasłami usprawniającymi nawigację po książce - dzięki nim...