Publikacja jest dedykowana dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, bardzo uczniów z niepełnosprawnością intelektualną. Zawarto w niej prezentacje wszelkich liter polskiego alfabety oraz...
Transfer Deutsch 3. Język niemiecki dla liceum i technikum. Podręcznik Podręcznik Transfer Deutsch został przygotowany z myślą o uczniach szkół ponadpodstawowych. Pozwala na pracę w grupach...
und so weiter 1. EXTRA. Podręcznik do języka niemieckiego dla klasy IV Podręcznik przygotowany przez doświadczony zespół autorski – Marta Kozubska, Ewa Krawczyk, Lucyna Zastąpiło. Autorki tak...
weiter Deutsch 1. EXTRA Materiały ćwiczeniowe do języka niemieckiego dla klasy 7 „weiter Deutsch EXTRA 1. Materiały ćwiczeniowe do języka niemieckiego dla klasy VII" to bogaty zbiór...
Ściągi – JĘZYK ANGIELSKI (gramatyka) dla klas V-VIII szkoły podstawowejJęzyk angielski jest zwykle wybieranym językiem obcym przez ósmoklasistów zdających egzamin. Warto więc korzystać ze ŚCIĄG...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Zeszyt Ćwiczeń" jest uzupełnieniem podręcznika Cafe Creme 2 - poszerza materiał nauczania zawarty w podręczniku: rubryki Vocabulaire et orthographe, Grammaire oraz Expression odpowiadają...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór czy data.
Combo egzaminacyjne służy przygotowaniu ósmoklasisty do obowiązkowego egzaminu na zakończenie szkoły podstawowej. Zawiera materiał z języka polskiego i matematyki opracowany według założeń nowej...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór, słówko czy data.
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
"Pewny start. Instrukcje zachowań. Kawiarnia" to publikacja zawierająca instrukcje w formie tekstu przystępnego do czytania i zdjęcia prezentujące czynności i zachowania związane z wyjściem...
Ściągi – GEOGRAFIA dla klas IV-VIII szkoły podstawowej. Zestaw 47 dwustronnych, kolorowych ŚCIĄG zastępuje więc aż pięć podręczników! Omawia bowiem wszystkie ważne tematy z geografii uwzględnione w...
Ściągi – BIOLOGIA dla klas V-VIII szkoły podstawowej. Pakiet 48 dwustronnych, barwnych ŚCIĄG edukacyjnych zastępuje aż cztery podręczniki. Gromadzi bowiem wszystkie ważne tematy z biologii...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór czy data.