Super Minds to: Kurs dla dzieci w wieku 6-12 lat; Dla prywatnych szkół językowych; Materiał na 200 godzin nauki (z możliwością powiększenia do 300 godzin); skutecznie rozwija umiejętność myślenia i...
Aktualizacja renomowanego kursu dla młodych uczniów - teraz w pełni zgodna z poprawionymi testami Cambridge English: Young Learners.Fajny kurs dla naprawdę prawidłowych wyników! Ten...
Czteropoziomowy kurs dla młodszych nastolatków w wieku 11-14 lat. Podręcznik dla dzieci, które uczyły się już języka angielskiego. Każdy poziom dedykowany jest na około 80-90 godzin lekcyjnych w...
Discover our new resources for the Cambridge International Primary and Lower Secondary Curriculum Frameworks These workbooks are filled with exercises that help your students practise what they...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Whether they are adding and subtracting three-digit numbers or ordering and comparing fractions, Cambridge Primary Mathematics helps your learners develop their mathematical thinking skills.They’ll...
Understand and be understood in English with the best-selling English Pronunciation in Use. Pronunciation explanations, audio and practice for advanced level (C1-C2) learners of English. Perfect...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Complete Preliminary 2nd edition is the most thorough preparation for the revised B1 Preliminary. The Workbook with answers provides further practice of language and vocabulary introduced in the...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Cambridge English: Business Preliminary 5 provides four complete past papers for the Cambridge English: Business Preliminary exam, (also known as BEC Preliminary). These examination papers from...
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Gromadzi 8 zestawów, w skład których wchodzą...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
With international cross-curricular topics, from celebrations around the world and sports to news and what we wear, the series helps you develop the skills to study across the curriculum in...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
With varied activities – including quizzes, colouring and completing sentences – these workbooks help your learners practise and consolidate what they have learnt. The activities also support the...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Step into the world of Cambridge Little Steps, a language and early literacy course that gets very young children communicating in English while nurturing their key life competencies and human...
Prisma Fusión A1+A2 to świeże wydanie podręcznika asygnowanego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych, inicjujących naukę języka hiszpańskiego od podstaw. W zamierzeniu uczeń korzystający z tej...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
Zeszyt ćwiczeń Nuevo Prisma Fusión A1+A2 jest uzupełnieniem sześcioczęściowego podręcznika Nuevo Prisma Fusión, przeznaczonego dla szkół ponadgimnazjalnych.Zeszyt ćwiczeń treścią odpowiada...