2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na oczekiwania nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, efektywnego i systematycznego przygotowania do...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Posiada 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
linia barwnych i pięknie ilustrowanych książeczek, które pozwolą zespoić korzystną zabawę z nauką. Dziecko odszuka tam mnóstwo dostosowanych do wieku ciekawych zadań, dzięki którym będzie mogło...
kolekcja kolorowych i efektownie ilustrowanych książeczek, które pozwolą połączyć korzystną zabawę z nauką. Dziecko odnajdzie tam mnóstwo dostosowanych do wieku ciekawych zadań, dzięki którym...
linia barwnych i spektakularnie ilustrowanych książeczek, które pozwolą złączyć dobrą zabawę z nauką. Dziecko wyszuka tam mnóstwo dopasowanych do wieku ciekawych zadań, dzięki którym będzie mogło...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
University Success is an academic course designed for English Language learners preparing for mainstream academic environments. Authentic content is woven through reading, writing and oral...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...
New Friends to nowa edycja bestsellerowego kursu języka angielskiego, który od początku zdobył uznanie nauczycieli klas 4 – 6, a teraz w konsultacji z nimi został odświeżony i uzupełniony. Świeże...
Poziom: A2 Podręcznik z kodem dostępu do eDesku - przejrzysty podział materiału lekcyjnego w układzie JEDNA STRONA=JEDNA LEKCJA - NOWOŚĆ! Sprachimpuls w każdym rozdziale dodatkowa lekcja...
Podręcznik do kursu Focus 2nd Edition: - w każdym rozdziale nawet do 20 zadań na słuchanie, - zadania na mówienie w każdej lekcji, - sekcja referencyjna mieści wyjaśnienia w języku polskim w...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa konsumentów w branży gastronomicznej to podręcznik dedykowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
New Total English to świeże wydanie znanej icenionej poprzez nauczycieli serii, zachowujące wszystkie najkorzystniejsze właściwości kursu. Logiczna struktura i jasne cele nauczania powodują, iż...
Książka przedstawia wyniki przeprowadzonych w Polsce i Austrii badań empirycznych dotyczących ładu korporacyjnego i finansowania przedsiębiorstw rodzinnych, których interpretacja oparta jest na...
Książka przedstawia rozważania dotyczące najnowszych tendencji w zakresie zarządzania ryzykiem instytucji finansowych, ze szczególnym uwzględnieniem banków i zakładów ubezpieczeń. Tekst jest...
Zbiory 4 arkuszy: jeden to oryginalny arkusz Centralnej Komisji Egzaminacyjnej, a trzy to arkusze opracowane merytorycznie i wzrokowo na jego wzór. Ta książka pomoże ósmoklasiście sprawdzić wiedzę...