Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 128 produktów Producent: C.H. Beck Format-AB Klett MAC Edukacja WAM

owocna edukacja sp 3 wyprawka mac, 93058503902KS (10184402)

$450.99 $ 800
Owocna edukacja. Wyprawka 2016. Klasa 3, Wydawnictwo MAC informacje towaru: Wyprawka dla klasy 3 jest dostosowana do podręcznika MEN Nasza szkoła oraz podręczników i zeszytów ćwiczeń wydawnictw MAC...

Mac edukacja Pakiet nowe przygody olka i ady. pięciolatek, sześciolatek. poziom bb+: książka, karty pracy 1-4, wyprawka plastyczna

$450.99 $ 800
zestaw nowe przygody Olka i Ady (Poziom B i B+) To kontynuacja cyklu Olek i Ada.Ten proces dla przedszkolaków opracowany został w oparciu o program edukacji przedszkolnej Wokół przedszkola....

C.h.beck Business english

$450.99 $ 800
Podręcznik Business English powstał z myślą o tych, którzy prawidłowo znają język angielski ogólny i pragną powiększyć swoje umiejętności w zakresie języka biznesowego. Poszczególne moduły...

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

Komplett plus 3. Podręcznik wieloletni - Praca zbiorowa - książka

$450.99 $ 800
 Komplett plus 3. Podręcznik i książka ćwiczeń dla 4-letnich liceów i 5-letnich techników Autor: praca zbiorowa Wydawca: Lektorklett Oprawa: broszurowa Rok wydania: 2019 Komplett plus 3....

Wam Jezus prowadzi i zbawia. w drodze do emaus. podręcznik do religii dla iii klasy gimnazjum

$450.99 $ 800
Myślą przewodnią podręcznika jest pomoc katechizowanym w odkrywaniu tajemnicy Boga. Kościół ukazany jest jako wspólnota Ludu Bożego, w której młodzi chrześcijanie umocnieni zostają darem Ducha...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

exakt plus 3. podręcznik do języka niemieckiego dla szkół ponadpodstawowych

$450.99 $ 800
Exakt plus to nowa odsłona kursu Exakt für Dich do nauki języka niemieckiego w 4 tomach. Przeznaczony jest dla uczniów liceów i techników i dostosowany do nowej podstawy programowej.Kurs Exakt plus...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

Exakt plus 3. zeszyt ćwiczeń do języka niemieckiego dla szkół ponadpodstawowych marki Klett

$450.99 $ 800
Exakt plus to nowa odsłona kursu Exakt für Dich do nauki języka niemieckiego w 4 tomach. Dedykowany jest dla uczniów liceów i techników i dopasowany do nowej podstawy programowej.Kurs Exakt plus...

exakt plus 2. zeszyt ćwiczeń do języka niemieckiego dla szkół ponadpodstawowych

$450.99 $ 800
Exakt plus to nowa odsłona kursu Exakt für Dich do nauki języka niemieckiego w 4 tomach. Asygnowany jest dla uczniów liceów i techników i dobrany do nowej podstawy programowej.Z podręcznikami...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Defi 3 Podręcznik + CD w.francuska LEKTORKLETT

$450.99 $ 800
Défi 3 to kurs na poziomie B1 dla starszych nastolatków i dorosłych. Podręcznik składa się z 9 rozdziałów o atrakcyjnej, aktualnej tematyce.Autorzy: Opracowania ZbioroweEAN: 9788416943593Głębokość:...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to progresywne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

Daf im unternehmen a1 kurs- und ubungsbuch - wysyłka od 3,99 - porównuj ceny z wysyłką marki Klett

$450.99 $ 800
Kompetent kommunizieren im Beruf Training wichtiger berufssprachlicher Kompetenzen Redemittel und Wortschatz aus Alltag und Beruf Gezielte Ausspracheübungen in jeder Lektion> Sicher und gezielt...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x