Książka "Zabawownik" to brulion z zabawami, w którym dziecko odnajdzie atrakcyjne gry, zagadki, łamigłowki czy krzyzówki do samodzielnego rozwiązywania. Z tą książką myślenie nie boli, a...
Od roku szkolnego 2018/2019 jest przeprowadzany nowy egzamin kończący szkołę podstawową. Egzamin ósmoklasisty okresla poziom wykształcenia ogolnego uczniow i zastępuję egzamin wstepny do szkoł...
Bawię się i uczę. Łamigłówki Zgadywanki Rebusy Labirynty Zagadki Bawię się i uczę to seria edukacyjna przygotowana z myślą o dzieciach w wieku przedszkolnym. Każdy zeszyt to zbiór niebanalnych...
Zeszyt zawierający ćwiczenia wspomagające pierwsze próby pisania i rozwiajające grafomotorykę. Dziecko uczy się poprawnie trzymać ołówek, ćwiczy cierpliwość i staranność. Zeszyt nie tylko...
Bawię się i uczę. Przedszkole Liczę Czytam Tworzę Rysuję Bawię się i uczę to kolekcja edukacyjna przygotowana z myślą o dzieciach w wieku przedszkolnym. Każdy zeszyt to zbiór niebanalnych zabaw,...
Bawię się i uczę. Zagadki Liczę Tworzę Rysuję Bawię się i uczę to linia edukacyjna przygotowana z myślą o dzieciach w wieku przedszkolnym. Każdy zeszyt to zbiór niebanalnych zabaw, dzięki którym...
momentalnie i efektywnie przygotujesz się do egzaminu! Przyswoisz, zapamiętasz i przećwiczysz swoją wiedzę. Kompleksowo i praktycznie – opracowane przez specjalistów. Pytania, kazusy, tablice i...
linia ta stanowi kanon wiedzy koniecznej każdemu studentowi prawa do zdania egzaminu. W podręczniku „Logika" pozostały opracowane trzy dziedziny logicznego dyskursu:- teoriomnogościowe podstawy...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Pathways to nowy kurs Academic English dla studentów wszystkich kierunków. Rozwija kompetencje akademickie i językowe wykorzystując innowacyjne infografiki, lekcje wideo, wykresy i arkusze danych w...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Keynote to jedyny kurs do nauki języka angielskiego napisany w oparciu o najkorzystniejsze na świecie prezentacje TED Talks. Państwa słuchacze będą uczyć się angielskiego z fascynujących materiałów...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...