Menschen to kurs o podejściu komunikacyjno-zadaniowym, korzysta z osiągnięć neurodydaktyki, mieści ćwiczenia i aktywności dla słuchowców, wzrokowców, oraz kinestetyków. Materiał dla nauczyciela...
Lekture- Unter Fischen Tytuł Lekture- Unter Fischen Autor praca zbiorowa Wydawnictwo Hueber EAN 9783193085801 ISBN 9783193085801 Kategoria Języki obce, Niemiecki Rok wydania 2023 Oprawa broszurowa
Książka Bildgrammatik jest skierowana do osób, które chcą zrozumieć zagadnienia gramatyczne na poziomie A1-A2 przy pomocy zdjęć i ilustracji. Książka porusza tematy związane z życiem powszednim:...
Podręcznik Mit uns przeznaczony jest dla młodzieży w wieku od 14 do 18 lat, posiadającej znajomość języka niemieckiego na poziomie B1. Kurs zorientowany jest na podejście komunikacyjne i...
nowe wydanie podręcznika Upstream uwzględnia zmiany w egzaminie CPE, obowiązujące od 2013 roku. Mieści materiał niezbędny do systematycznego doskonalenia wszelkich wydajności językowych...
komplet obejmuje podręcznik papierowy (edycja niewieloletnia) oraz kod aktywacyjny do podręcznika cyfrowego, czyli DigiBooka. Uwaga: DigiBook przystępny maj/czerwiec 2022 r. Express Publishing...
Gute Idee! nie ukazuje jak większość podręczników codziennego życia uczniów,proponuje dane z całego świata, z niezwykłych perspektyw, które inspirują i motywują do nauki.Pierwsza czytanka z każdej...
Gute Idee! nie demonstruje jak większość podręczników codziennego życia uczniów,oferuje dane z całego świata, z niezwykłych perspektyw, które inspirują i motywują do nauki.Pierwsza czytanka z...
Podręcznik Business English powstał z myślą o tych, którzy prawidłowo znają język angielski ogólny i pragną rozszerzyć swoje umiejętności w zakresie języka biznesowego. Poszczególne moduły...
Vielfalt to najnowsza propozycja wydawnictwa Hueber kurs nowej generacji, który pozwala na naukę zarówno z zastosowaniem drukowanego podręcznika, jak i maszyn przenośnych, stacjonarnie i zdalnie!...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Dans le livre de l'lve:une dmarche guide de la grammaire et de la phontique en 3 tapes: chauffement, fonctionnement, entranement.une place toute particulire faite au vocabulaire: nombreuses...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
100% FLE Grammaire essentielle du franais poziom B1 - książka + dostęp do zawartości online. Podręcznik, który pozwala odkrywać gramatykę języka francuskiego w sposób stopniowy, prosty i...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Nowy podręcznik skierowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, pozwala na trzy rodzaje pracy z podręcznikiem. Klarowny układ książki i testy ewaluacyjne pomagają w utrwalaniu najważniejszych...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Career Paths Fishing & Seafood Industry Career Paths to nowość na polskim rynku wydawniczym. Nieprzeciętna seria podręczników dla osób pragnących poznać język angielski lub pogłębić jego...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Edito Pro B1 podręcznik + DVD + wersja online Odkryj nową metodę do nauki języka francuskiego w biznesie! Interakcja w języku francuskim w świecie zawodowym dzięki pięciu modułom...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...