Odpowiedzi do książki Kwalifikacja A.18/AU.20. Prowadzenie sprzedaży. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzieISBN: 9788377350942Kod paskowy: 9788377350942Autorzy: Wolak MonikaRok wydania:...
Podręcznik jest dobrany do nowych podstaw programowych kształcenia w zawodach z 2012 r. Składa się z sześciu rozdziałów. W dodatku zawiera wykaz stosowanych skrótów, szczegółowy wykaz aktów...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Jakie to atrakcyjne Pieski Obowiązkowa pozycja dla dzieci, które uwielbiają psy. Dzięki zawartym w książce zdjęciom, dziecko może lepiej przyjrzeć się najkorzystniejszemu przyjacielowi człowieka,...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Zbiór ćwiczeń jest starannie dopasowany do treści i układu podręcznika Sprzedaż produktów i usług reklamowych. Może być stosowany w szkołach realizujących podstawy programowe kształcenia w zawodzie...
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Mieści 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Zbiór ćwiczeń jest dopasowany do wydanego poprzez nas podręcznika Pracownicy administracji publicznej. Książka mieści 122 najróżniejsze ćwiczenia, które pozwalają uczniom na powtórzenie i...
"Zadania ze smokiem Maciusiem" to kolekcja zeszytów edukacyjnych przeznaczona dla dzieci w wieku przedszkolnym. Dzięki specjalnie dostosowanym zadaniom dzieci poznają świat, wzbogacają...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
W podręczniku w przystępny sposób wyjaśnione są zagadnienia dotyczące osobowości, rozumienia, odczuwania i motywacji (kompetencje personalne) oraz funkcjonowania człowieka w najróżniejszych...
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż produktów i usług reklamowychWszystkie zagadnienia zostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie...
linia barwnych i efektownie ilustrowanych książeczek, które pozwolą związać dobrą zabawę z nauką. Dziecko wynajdzie tam mnóstwo dopasowanych do wieku ciekawych zadań, dzięki którym będzie mogło...
linia barwnych i przepięknie ilustrowanych książeczek, które pozwolą związać prawidłową zabawę z nauką. Dziecko odszuka tam dużo dobranych do wieku ciekawych zadań, dzięki którym będzie mogło...
seria kolorowych i ładnie ilustrowanych książeczek, które pozwolą zespolić prawidłową zabawę z nauką. Dziecko wyszuka tam sporo dopasowanych do wieku interesujących zadań, dzięki którym będzie...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Klucz - odpowiedzi dla książki Kwalifikacja EKA.01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy Spis treści: I. Testy Odpowiedzi Test 1 Test 2 Test 3 Test 4 Test 5 Test 6 Test 7...
Tom 3:liczba stron: 649liczba zadań / poleceń: 1953Zakres materiału:Anatomia i fizjologia człowieka (skóra i tkanki zwierzęce, układ ruchu, układ pokarmowy, układ oddechowy, układ krwionośny, układ...
Tom 4:ilość stron: 547ilość zadań / poleceń: 1554Zakres materiału:Genetyka (genetyka tradycyjna, ekspresja genów i jej regulacja, zmienność, mutacje i choroby genetyczne, krzyżówki i rodowody,...
Książka gromadzi 339 ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości, różnorodnych pod względem treści, formy i stopnia trudności. Układ zbioru ćwiczeń jest precyzyjnie przypasowany do treści i...