Książka mieści 339 ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości, zróżnicowanych pod względem treści, formy i stopnia trudności. Układ zbioru ćwiczeń jest dokładnie przypasowany do treści i...
Książka Kwalifikacja EKA. 01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy asygnowana jest dla osób zdobywających zawód technika administracji, które chcą przygotować się do...
Książka w niezwykle dostępny i zrozumiały sposób wyjaśnia tajniki finansów publicznych. Gromadzi ona dużo przykładów, tabel, schematów, wzorów sprawozdań i rysunków, które powinny ułatwić...
Zbiór ćwiczeń dostosowany jest do struktury podręcznika "Prawo administracyjne". Książka może być wykorzystywana w szkołach jako materiał ćwiczeniowy. Materiały ćwiczeniowe są to materiały...
Przemiany, jakim podlega zawód dziennikarza od początku XXI w., prowokują mnóstwo pytań wśród badaczy i znawców literatury przedmiotu. Praca nad gromadzeniem, przetwarzaniem i interpretacją...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
Podręcznik do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości. Może być używany przez uczniów liceów ogólnokształcących, techników i szkół branżowych I stopnia - w klasach asygnowanych dla absolwentów...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Książka gromadzi 328 ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości, różnych pod względem formy i stopnia trudności. Jest skrupulatnie dostosowana do treści i układu podręcznika zarys...
Książka Kwalifikacja A.35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie przeznaczona jest dla zawodu technik ekonomista.Książka pomaga...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...
Zjednoczone Emiraty Arabskie intrygują i fascynują. Państwo to będące rówieśnikiem 40-latka, wyśmienicie wpisuje się w XXI-wieczne kryteria cudu gospodarczego, rozmachu, architektonicznych wyzwań,...
Odpowiedzi do książki "Kwalifikacja A.36/AU.65. Rozliczanie wynagrodzeń i danin publicznych". Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Odpowiedzi do książki "Kwalifikacja A.27/AU.30. Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie"ISBN: 9788377350829Kod paskowy:...
Książka przeznaczona jest dla osób, które chciałyby pracować jako sprzedawca. Czytelnikami jej mogą być zarówno absolwenci szkół ponadgimnazjalnych i wyższych, jak i osoby bezrobotne lub...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna, a także pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...
Książka Kwalifikacja A.27/AU.30. Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie pomaga osobom zdobywającym zawód technik organizacji reklamy...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
Książka dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego - KWALIFIKACJA a.22.. Składa się z czterech rozdziałów. W rozdziale I zamieszczono informacje o przebiegu egzaminu zawodowego, a...
Tom 37. Kolekcji "Media początku XXI wieku". "Rozwój technice informacyjnych rozszerzył istotnie możliwości badawcze i nowoczesne w zakresie Nauk o Mediach. Zaowocowały one...
Rozwój technice informacyjnych zwiększył istotnie możliwości badawcze i progresywne w zakresie Nauk o Mediach. Zaowocowały one osiągnięciami w zakresie cyfryzacji, komunikacji i mediów. Dostęp do...