O czym jest książka "Kolorowe karty. Poziom A. Komplet. Trzylatek""Kolorowe karty. Poziom A. Zestaw. Trzylatek" to zbiór edukacyjnych tworzyw dedykowanych do wspierania rozwoju...
Owocna edukacja. Wyprawka 2016. Klasa 3, Wydawnictwo MAC dane produktu: Wyprawka dla klasy 3 jest dopasowana do podręcznika MEN Nasza szkoła i podręczników i zeszytów ćwiczeń wydawnictw MAC i Juka....
Książka ucznia (Student's Book) została podzielona na 12 tematycznych modułów. Każdy moduł obejmuje następujące działy: Vocabulary, Grammar, Listening Comprehension, Knowledge of Language...
Grammarway to seria czterech kolorowych podrecznikow do nauki gramatyki angielskiej. Podreczniki asygnowane sa dla uczniow od poziomu beginner do upper-intermediate i zapewniaja systematyczne...
Fairyland 4 koncentruje się na stopniowym poszerzaniu umiejętności językowych uczniów: bogaceniu zakresu słownictwa i struktur gramatycznych i rozwijaniu wszelkich czterech wydajności językowych. W...
świeże wydanie podręcznika Upstream uwzględnia zmiany w egzaminie CPE, obowiązujące od 2013 roku. Mieści materiał potrzebny do systematycznego doskonalenia wszelkich efektywności językowych...
pakiet obejmuje podręcznik papierowy (edycja niewieloletnia) i kod aktywacyjny do podręcznika cyfrowego, czyli DigiBooka. Uwaga: DigiBook przystępny maj/czerwiec 2022 r. Express Publishing...
Język kluczem do kraju to podręcznik dla obcokrajowców chcących gruntownie oraz wszechstronnie poznać język polski na najwyższych poziomach kompetencji językowej oraz lepiej poznać polską kulturę i...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Plant Production z serii Career Paths to publikacja asygnowana dla osób przygotowujących się do pracy lub pracujących w zawodach związanych z produkcją roślinną, pragnących doskonalić znajomość...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Nowy, niebanalny podręcznik dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych rozpoczynających naukę języka francuskiego. Autorzy wykorzystali przy pracy nad nowym podręcznikiem konkretne strony...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Career Paths Fishing & Seafood Industry Career Paths to nowość na polskim rynku wydawniczym. Doskonała linia podręczników dla osób pragnących poznać język angielski albo pogłębić jego znajomość...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Zupełnie świeże, odświeżone wydanie podręcznika, który zdobył zachwyt nauczycieli i sympatię uczniów. Seria Nuevo Prisma w dostępny i zrozumiały sposób uczy m.in. Gramatyki i zagadnień...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
To seria progresywnych podręczników przygotowujących do egzaminu gimnazjalnego. Gromadzi specjalne sekcje egzaminacyjne, które opracowane zostały zgodnie z obowiązującymi standardami wymagań. Tytuł...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...