Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 64 produkty Producent: Ars Musica Empik.com Format-AB Niko

Niko Kangurek i zadania matematyczne dla klasy vi - danuta budzich

$450.99 $ 800
„Kangurek Niko i zadania matematyczne dla klasy VI" to zbiór zadań matematycznych przeznaczonych dla uczniów klas szóstych szkół podstawowych. Treści książki są zgodne z Rozporządzeniem MEN z...

Kangurek NIKO i zadania matematyczne dla klasy 5 - Danuta Budzich, 94196204004KS (10629606)

$450.99 $ 800
„Kangurek Niko i zadania matematyczne dla klasy V" to zbiór zadań matematycznych asygnowanych dla uczniów klas piątych szkół podstawowych. Treści książki są zgodne z Rozporządzeniem MEN z dnia...

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

Arkusze egzaminacyjne z j. polskiego dla kl. 8 - łukasz oliwkowski

$450.99 $ 800
Arkusze egzaminacyjne z języka polskiego dla uczniów klas ósmych to komplet ośmiu testów, które pozwolą usystematyzować wiedzę konieczną do korzystnego zdania egzaminu ósmoklasisty, a co ważniejsze...

Empik.com Romeo i julia. hamlet. makbet. lektura z opracowaniem. - william szekspir

$450.99 $ 800
dobór najpopularniejszych dzieł Williama Szekspira - Romeo i Julii, Hamleta oraz Makbeta to pozycja rekomendowana nie tylko dla fanów idealnego dramatopisarza,też dla każdego ucznia. Kanoniczne...

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Miniatury matematyczne 18 matematyka dla dużych.. marki Empik.com

$450.99 $ 800
Matematyka dla obfitych i znikomych Niniejsza broszura asygnowana jest dla uczniów szkół podstawowych. Wśród tematów poruszanych w niniejszej broszurze można wskazać zadania tekstowe logiczne o...

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Gotowe wypracowania z historii dla szkół średnich, 33202501403KS (18268)

$450.99 $ 800
Gotowe wypracowania z historii dla szkół przeciętnychCzęść trzeciaISBN: 8387851213Kod paskowy: 9788387851217Autorzy: Kwatkiewicz PiotrRok wydania: 2000Kod wydawcy: 30167Miejscowość: BUKilość stron:...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, przypasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

Matematyka młodego przyrodnika. klasa 1

$450.99 $ 800
"Matematyka młodego przyrodnika" dla klasy 1 jest zgodna z Podstawą Programową MEN, czyli z tym, czego uczniowie uczą się w klasie pierwszej z edukacji matematycznej i przyrodniczej, ale...

Matematyka młodego przyrodnika. klasa 2

$450.99 $ 800
"Matematyka młodego przyrodnika" dla klasy 2 jest zgodna z Podstawą Programową MEN, czyli z tym, czego uczniowie uczą się w klasie drugiej z edukacji matematycznej i przyrodniczej, lecz nie...

Matematyka młodego przyrodnika. klasa 3 marki Niko

$450.99 $ 800
"Matematyka młodego przyrodnika" dla klasy 3 jest zgodna z Podstawą Programową MEN, czyli z tym, czego uczniowie uczą się w klasie trzeciej z edukacji matematycznej i przyrodniczej, lecz...

Licz ze mną zbiór zadań z matematyki dla uczniów klas 7 i 8 część 2 - budzich danuta, górska ewa marki Niko

$450.99 $ 800
„Licz ze mną. Zbiór zadań z matematyki dla uczniów klas 7 i 8. Część 2" to druga część serii z zakresu umiejętności matematycznych asygnowanej dla uczniów klas siódmych i ósmych. Zadania...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x