Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Cambridge English: Business Preliminary 5 provides four complete past papers for the Cambridge English: Business Preliminary exam, (also known as BEC Preliminary). These examination papers from...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Mieści 8 zestawów, w skład których wchodzą...
With international cross-curricular topics, from celebrations around the world and sports to news and what we wear, the series helps you develop the skills to study across the curriculum in...
Zupełnie nowe, odświeżone wydanie podręcznika, który zdobył zachwyt nauczycieli i sympatię uczniów. Linia Nuevo Prisma w przystępny i zrozumiały sposób uczy m.in. Gramatyki i zagadnień...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
kolekcja barwnych i przepięknie ilustrowanych książeczek, które pozwolą zjednoczyć dobrą zabawę z nauką. Dziecko znajdzie tam dużo przypasowanych do wieku ciekawych zadań, dzięki którym będzie...
linia kolorowych i efektownie ilustrowanych książeczek, które pozwolą zespoić dobrą zabawę z nauką. Dziecko odnajdzie tam dużo dostosowanych do wieku atrakcyjnych zadań, dzięki którym będzie mogło...
linia barwnych i przepięknie ilustrowanych książeczek, które pozwolą złączyć korzystną zabawę z nauką. Dziecko odnajdzie tam sporo dostosowanych do wieku niebanalnych zadań, dzięki którym będzie...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
With varied activities – including quizzes, colouring and completing sentences – these workbooks help your learners practise and consolidate what they have learnt. The activities also support the...
Step into the world of Cambridge Little Steps, a language and early literacy course that gets very young children communicating in English while nurturing their key life competencies and human...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Ćwiczenia do kolekcji "Frecuencias", nowego kursu języka hiszpańskiego dla uczniów szkół ponadpodstawowych. Solidne strony "Frecuencias": polecenia w języku polskim i hiszpańskim...
Ćwiczenia do serii Frecuencias, nowego kursu języka hiszpańskiego dla uczniów szkół ponadpodstawowych. Solidne strony Frecuencias: komentarze gramatyczne w lekcji, a także aneks gramatyczny w...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
From learning about why the Moon appears to change shape, to investigating how shadows are formed, Cambridge Primary Science gets your learners thinking like scientists! Packed with opportunities...
OPIS serii:- Kurs języka hiszpańskiego dla początkujacych, przeznaczony dla dzieci w wieku od 8 roku życia.- komponent zabawy odgrywa w La Pandilla główną rolę, co ma ułatwić dzieciom przyswajanie...
Captivating Discovery Education video and stimulating global topics spark curiosity and engage teenage learners. Developed in partnership with Discovery Education, Eyes Open features captivating...
face2face Second edition is the flexible, easy-to-teach, 6-level course (A1 to C1) for busy teachers who want to get their adult and young adult learners to communicate with confidence. Face2face...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...