Paszport trzecioklasisty to książka produkowana z myślą o uczniach klas 1-3 szkół podstawowych ze szczególnym uwzględnieniem trzecioklasistów. Z tą publikacją żadne zagadnienie, omawiane na...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Kompendium licealisty to rzeczowa, niezwykle obfita publikacja wykonana z myślą o uczniach szkół średnich. Książka gromadzi niezwykle szeroki przekrój wiedzy z języka polskiego, na jej kartach...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Testy ósmoklasisty to zbiór pięciu testów przygotowanych i opracowanych poprzez najlepszych metodyków, według wytycznych CKE. Testy są kierowane przede wszystkim do uczniów ostatnich klas szkół...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Ilustrowana gramatyka angielska dla młodzieży to książka przeznaczona zwykle uczniom starszych klas szkół podstawowych i szkół przeciętnych. Publikacja w dostępny sposób omawia ważne gramatyczne...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Repetytorium. Gramatyka, ortografia, interpunkcja to kompendium wiedzy z zakresu języka polskiego na poziomie szkoły podstawowej. Żeby usystematyzować obszerną wiedzę i ułatwić poruszanie się po...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Niniejsze publikacje są stanowczo polecane młodzieży uczęszczającej do szkół przeciętnych, lecz i z powodzeniem mogą po nie sięgnąć uczniowie starszych klas szkół podstawowych. W Tablicach pokaźny...
Niniejsze publikacje są szczególnie polecane młodzieży uczęszczającej do szkół przeciętnych, lecz i z powodzeniem mogą po nie sięgnąć uczniowie starszych klas szkół podstawowych. W Tablicach...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Niniejsze publikacje są wyjątkowo polecane młodzieży uczęszczającej do szkół średnich, lecz i z powodzeniem mogą po nie sięgnąć uczniowie starszych klas szkół podstawowych. W Tablicach znaczny...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...