wszakże jest niemało książek mówiących o rysowaniu postaci ludzkiej, jednak żadna nie uczy, jak rysować ją od pierwszych kilku znaków prędkiego szkicu do ostatniej fachowej kreski ukończonego...
Czy twoje dziecko ma kłopoty z uczeniem się? Nie wiesz, jak mu pomóc, żeby wyniki w szkole były dużo lepsze?Książka Jak uczyć się wydajnie powinna trafić do rąk każdego zdesperowanego rodzica,...
Wydanie II zmienione i uaktualnione Matematyka jest istotną częścią naszego codziennego życia. Bez niej po prostu nie da się żyć, więc trzeba się jej nauczyć. Można to zrobić absolutnie...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
kolekcja książeczek pt. "Zadania tekstowe" składa się z 3 części i asygnowana jest dla uczniów klas 1-3.Zawarte w książeczkach zadania utrwalają i poszerzają wiedzę matematyczną zdobytą w...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Książeczki z serii "Mnożenie i dzielenie" zawierają typowe działania arytmetyczne i atrakcyjne zadania użyteczne i problemowe formie tekstowej, wspierane rysunkami, w postacie grafów,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Tym razem ekipa zajączka Filipa wyruszyła do szerokiego miasta. Ruszajcie razem z nimi, a zobaczycie, jak żyje się w mieście. Rozwiązując zróżnicowane zadania zamieszczone w książeczce poznacie...
Ekipa zajączka Filipa zaprasza młodych odkrywców na wędrówkę po lesie. Atrakcyjna tematyka, zagadki, łamigłówki, kolorowanki i zadania z naklejkami umożliwią im poznanie leśnej przyrody i odkrycie...
Ekipa zajączka Filipa zaprasza na wyprawę za miasto, aby odkrywać przed wami uroki wiejskiego życia. Mamy nadzieję, iż szereg zadań z naklejkami, takich jak: łamigłówki, zagadki, kolorowanki,...
seria książeczek pt. "Zadania tekstowe" składa się z 3 części i przeznaczona jest dla uczniów klas 1-3.Zawarte w książeczkach zadania utrwalają i poszerzają wiedzę matematyczną zdobytą w...
linia książeczek pt. "Zadania tekstowe" składa się z 3 części i dedykowana jest dla uczniów klas 1-3. Zawarte w książeczkach zadania utrwalają i poszerzają wiedzę matematyczną zdobytą w...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...