Skills for Matura to kolekcja publikacji dedykowanych dla osób przygotowujących się do egzaminu maturalnego. Materiały mogą być używane jednocześnie jako uzupełnienie zajęć lekcyjnych, jak i do...
Career Paths: Construction II - Roads & Highways is a new educational resource for construction professionals who want to improve their English communication in a work environment....
Happy Hearts to złożony z trzech części kurs dla dzieci w wieku przedszkolnym. Książka Happy Hearts Starter jest asygnowana dla dzieci w wieku 3?4 lat, Happy Hearts 1? dla dzieci w wieku 4?5 lat,...
Matura Upload to najnowsza kolekcja podręczników przygotowująca do nowego egzaminu maturalnego na poziomie podstawowym obowiązującego od 2012 r. Asygnowana jest typowo dla uczniów szkół...
Elder Care z linii Career Paths to publikacja przeznaczona dla osób przygotowujących się do pracy lub pracujących jako opiekunowie osób straszych, pragnących doskonalić znajomość języka...
Welcome Friends to linia trzech podręczników dla uczniów klas IV - VI szkoły podstawowej. Przygotowana została w oparciu o lubiane podręczniki Welcome 2-3 we współpracy z polskimi autorami, a także...
Kurs Upstream został opracowany dla uczących się na poziomie od początkującego (beginner) do biegłego opanowania języka (proficiency) i gromadzi materiał niezbędny do systematycznego doskonalenia...
CPE Use of English (New Edition) to nowe wydanie bestsellerowej publikacji, uwzględniające zmiany w egzaminie CPE obowiązujące od 2013 r. Podręcznik obejmuje pełny zakres gramatyki wymagany na...
„Egzamin 8-klasisty. Matematyka" „Egzamin 8-klasisty. Matematyka" to pomoc dla uczniów przygotowujących się do sprawdzianu na zakończenie szkoły podstawowej. Zamieszczone w książce testy...
Fairyland 4 koncentruje się na stopniowym poszerzaniu umiejętności językowych uczniów: bogaceniu zakresu słownictwa i struktur gramatycznych oraz rozwijaniu wszelkich czterech produktywności...
Express Publishing Repetytorium. Poziom podstawowy i powiększony to publikacja adresowana do uczniów czteroletniego liceum i pięcioletniego technikum, którzy przygotowują się do egzaminu...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Książka z linii "Mistrz matematyki" dla uczniów trzeciej klasy szkoły podstawowej. Pomaga utrwalić matematyczną wiedzę, osiągnąć biegłość w liczeniu i rozwinąć logiczne myślenie. Atrakcyjne...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Książka z serii "Mistrz ortografii" pomaga w nauce poprawnej pisowni, reguł ortograficznych i korzystania ze słownika. Posiada kolorowe słowniczki w wyrazami do utrwalenia, teksty i...
Książka z serii "Mistrz ortografii" w twórczy sposób uczy poprawnego pisania z wykorzystaniem reguł ortograficznych i gramatycznych, a także korzystania ze słownika. Posiada kolorowe...
Książka z serii "Mistrz ortografii" w ciekawy sposób uczy poprawnej pisowni, reguł ortograficznych, a także korzystania ze słownika. Mieści kolorowe słowniczki w wyrazami do utrwalenia,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Zbiór asygnowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...