Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 187 produktów Producent: Adamantan Format-AB Literat MAC Edukacja Wir (T)

moje szlaczki

$450.99 $ 800
Podtytuł Nauka i zabawa Autor Guzowska Beata Język polski Wydawnictwo Literat ISBN 9788381147651 kolekcja ZDOLNE DZIECKO Rok wydania 2020 Wydanie 3 ilość stron 32 Oprawa Miękka Format 15.0x21.0cm...

Córka czarownic doroty terakowskiej streszczenie analiza interpretacja marki Literat

$450.99 $ 800
Szczegółowe i spore streszczenie, staranna analiza, charakterystyka bohaterów (Luelle, Czarownic, Ajoka, Urgha XIII, Woodou, Pustelnika), ważne pojęcia konieczne przy omawianiu lektury (m.in....

Historia żółtej ciżemki antoniny domańskiej streszczenie analiza interpretacja marki Literat

$450.99 $ 800
szczegółowe i obszerne streszczenie, dokładna analiza, charakterystyka bohaterów (Wawrzka Skowronka, Jaśka Śliwy, Wita Stwosza, Janka Długosza i innych), ważne pojęcia potrzebne przy omawianiu...

Małe tablice język angielski 2019 - praca zbiorowa marki Adamantan

$450.99 $ 800
Książka prezentuje najważniejsze reguły gramatyki języka angielskiego, a także zawiera słownik tematyczny z około dwoma tysiącami przeważnie użytkowanych wyrazów. {pomocn|przydatn)a od najstarszych...

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

Od starożytności do pozytywizmu. opracowania lektur i wierszy dla klas 1-2 liceum i technikum wyd. 2 marki Adamantan

$450.99 $ 800
Książka zawiera opracowania lektur i wierszy dla klas 1-2 liceum czteroletniego i technikum pięcioletniego (po szkole podstawowej). Obejmuje 142 utwory, w tym wszystkie utwory obowiązkowe i...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Nie-boska komedia zygmunta krasińskiego - wysyłka od 5,99 - kupuj w sprawdzonych księgarniach !!! marki Literat

$450.99 $ 800
Autor wyjaśnia, jak stosowaćpodstawowe techniki malowania akwarelą do stworzenia prześlicznychobrazów z elfami. Zaczynając od technik podstawowych, omawia pokolei malowanie poszczególnych...

NOWELE I OPOWIADANIA OPRACOWANIE

$450.99 $ 800
Szczegółowe i znaczne streszczenie oraz staranna analiza następujących utworów:AntekKamizelkaKatarynkaNa wakacjachOmyłkaPrzygody StasiaZ legend dawnego EgiptuPrzy każdym streszczeniu utworu...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....

Stary człowiek i morze Ernesta Hemingwaya. Streszczenie, analiza, interpretacja - Opracowanie zbiorowe, 88471102944KS (8147876)

$450.99 $ 800
Streszczenie, dokładna analiza, charakterystyka bohaterów, ważne pojęcia konieczne przy omawianiu lektury, testy sprawdzające z kluczem, krzyżówki. Przezroczysty układ, komfortowy format. Znakomita...

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

Wir (t) Matematyka. graficzne karty pracy dla szkoły podstawowej. zestaw 3

$450.99 $ 800
Matematyka. Graficzne karty pracy dla szkoły podstawowej. Część 3 to pakiet graficznych notatek i kart pracy z zakresu: liczb (cech podzielności, zaokrąglania, wielokrotności, średniej...

Literat Krzyżacy henryka sienkiewicza

$450.99 $ 800
Szczegółowe i znaczne streszczenie, staranna analiza, charakterystyka bohaterów, ważne pojęcia niezbędne przy omawianiu lektury, przykładowe zagadnienia, testy sprawdzające z kluczem, krzyżówki....

ŚLUBY PANIEŃSKIE OPRACOWANIE

$450.99 $ 800
Do rąk polskich Czytelników oddajemypierwsze zagraniczne wydanie wspomnień Ericha von Mansteina Auseinem Soldatenleben, opisujących początek jego służby wojskowej iokres międzywojenny. Pierwsze...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Biologia w pytaniach i odpowiedziach. Moja matura

$450.99 $ 800
Repetytorium maturalne Biologia w pytaniach i odpowiedziach jest ściśle dobrane do obowiązującej podstawy programowej. Gromadzi prawie 630 zadań typu maturalnego. Dzięki swojej obszerności obejmuje...

Robinson kruzoe opracowanie marki Literat

$450.99 $ 800
Szczegółowe i przystępnie napisane streszczenie wraz z omówieniem problematyki zgodnie z aktualnym programem nauczania. Opracowanie mieści również m.in.: plan wydarzeń, charakterystykę bohaterów,...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, przypasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x