Welcome Friends to kolekcja trzech podręczników dla uczniów klas IV - VI szkoły podstawowej. Przygotowana została w oparciu o modne podręczniki Welcome 2-3 we współpracy z polskimi autorami oraz z...
Kurs Upstream pozostał opracowany dla uczących się na poziomie od początkującego (beginner) do biegłego opanowania języka (proficiency) i mieści materiał niezbędny do systematycznego doskonalenia...
Podręcznik Mit uns asygnowany jest dla młodzieży w wieku od 14 do 18 lat, posiadającej znajomość języka niemieckiego na poziomie B1. Kurs zorientowany jest na podejście komunikacyjne, a także...
CPE Use of English (New Edition) to świeże wydanie bestsellerowej publikacji, uwzględniające zmiany w egzaminie CPE obowiązujące od 2013 r. Podręcznik obejmuje pełny zakres gramatyki wymagany na...
Momente to nowoczesny kurs, który jest odpowiedzią na wyzwania dydaktyczne, jakie niesie ze sobą era cyfrowej transformacji. Pozwala na naukę jednocześnie z zastosowaniem drukowanego podręcznika,...
Fairyland 4 koncentruje się na stopniowym poszerzaniu umiejętności językowych uczniów: bogaceniu zakresu słownictwa i struktur gramatycznych i rozwijaniu wszystkich czterech sprawności językowych....
Momente to innowacyjny kurs, który jest odpowiedzią na wyzwania dydaktyczne, jakie niesie ze sobą era cyfrowej transformacji. Umożliwia naukę jednocześnie z zastosowaniem drukowanego podręcznika,...
Momente to postępowy kurs, który jest odpowiedzią na wyzwania dydaktyczne, jakie niesie ze sobą era cyfrowej transformacji. Umożliwia naukę równocześnie z użyciem drukowanego podręcznika, jak i...
Zielgruppe: Lerner, die sich auf eine zeitlich begrenzte oder auf eine dauernde Berufstätigkeit in deutschsprachigen Ländern vorbereiten oder Deutsch als berufliche Arbeitssprache in ihrem...
Lekture- Unter Fischen Tytuł Lekture- Unter Fischen Autor praca zbiorowa Wydawnictwo Hueber EAN 9783193085801 ISBN 9783193085801 Kategoria Języki obce, Niemiecki Rok wydania 2023 Oprawa broszurowa
Express Publishing Repetytorium. Poziom podstawowy i zwiększony to publikacja adresowana do uczniów czteroletniego liceum i pięcioletniego technikum, którzy przygotowują się do egzaminu maturalnego...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Matematyka Matura 2021/22 Arkusze egzaminacyjne poziom podstawowy- 14 arkuszy tematycznych: Liczby rzeczywiste. Równania i nierówności. Funkcje (2), Własności funkcji, Trygonometria, Ciągi,...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Komórka- metabolizm komórkowy, to trzecia książka cyklu obejmującego całość materiału z biologii, przedstawionego w formie zagadnień, zadań i odpowiedzi z komentarzem. Materiał został ujęty w...
świeże poprawione wydanie Matura 2021/22 -zbiór przeznaczony dla uczniów przygotowujących się do pisemnego egzaminu dojrzałości z matematyki na poziomie powiększonym 1269 zadań ułożonych...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Posiada 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Náboj to międzynarodowe zawody matematyczne dla pięcioosobowych drużyn reprezentujących swoją szkołę.Zawody trwają 2 godziny, podczas których drużyny starają się rozwiązać jak najwięcej zadań. Na...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...