Ćwiczenia Czytam i piszę dla klasy 1 składają się z 4 zeszytów.Materiał jest czytelnie podzielony na bloki tematyczne. Łagodne, ale konsekwentne stopniowanie trudności powoduje, że dzieci w sposób...
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór czy data.
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór, słówko czy data.
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór, słówko czy data.
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór, słówko czy data.
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór, słówko czy data.
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Repetytorium do fizyki jest asygnowane dla uczniów klas VII-VIII szkoły podstawowej i może zastąpić obydwa podręczniki (do siódmej i ósmej klasy). Uwzględnia wszystkie ważne tematy z podstawy...
Repetytorium z biologii składa się z dwóch części: powtórzeniowej i sprawdzającej (ze sprawdzianem). Znakomicie może zastąpić wszystkie cztery podręczniki (z klas V-VIII), gdyż obejmuje wszystkie...
GEOGRAFIA pierwsza pomoc w domu i w szkole klasy V-VIII 24 karty edukacyjne - 1 karta - 1 zagadnienie - najważniejsze definicje, pojęcia, wnioski - zagadnienia globalne, regionalne, ekonomiczne -...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...
Zeszyty "Czytam z Lokomotywą" pomagają dzieciom opanować kolejne litery alfabetu i produktywnie przygotowują je do właściwej nauki czytania. Uzupełnieniem każdego z nich są naklejki i...
Zeszyty "Czytam z Lokomotywą" pomagają dzieciom opanować kolejne litery alfabetu i sprawnie przygotowują je do właściwej nauki czytania. Uzupełnieniem każdego z nich są naklejki i...
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór, słówko czy data.
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór, słówko czy data.
Ściągawka - {pomocn|przydatn)a na lekcji, podczas odrabiania pracy domowej, a nawet przy nauce do klasówki.Włożona do zeszytu, zawsze pod ręką - gdy z głowy wyleci potrzebny wzór, słówko czy data.
Zeszyty ćwiczeń Arytmetyka i Geometria asygnowane są dla nauczycieli, którym zależy na możliwie najwyższym poziomie nauczania przedmiotu, ale nie mogą pozwolić sobie na komfort pracy z...
Karty edukacyjne do geografii są przeznaczone dla uczniów klas IV-VIII w szkole podstawowej. Komplet 47 dwustronnych, barwnych, dokładnie graficznie opracowanych kart edukacyjnych obejmuje ważne...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna, a także pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...
Książka mieści kilkaset zadań (o sporo więcej niżeli w poprzednim wydaniu) na lekcje i do prac domowych. Zadania różnią się typem, poziomym trudności, a treścią obejmują zagadnienia z zakresów...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik dedykowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...