Jabłczan magnezu. Do reakcji katalizowanych poprzez te enzymy należą pomiędzy innymi syntezy kwasów tłuszczowych i białek i metabolizm glukozy. Kwas jabłkowy stanowi ważny artykuł przejściowy...
Żeń-szeń amerykański (Panax quinquefolius) od stuleci wykorzystywany jest poprzez konwencjonalnych zielarzy.SKŁAD:Żeń-szeń pięciolistny, węglowodany, celuloza, mąka ryżowa, sole magnezowe kwasów...
SUPLEMENT DIETYSkładniki 1 kapsułki:Chrom (z pikolinian chromu) 200mcg 500%**RWS Referencyjne Wartości SpożyciaSkładniki:Chrom (pikolinian chromu), mąka ryżowa, a także żelatyna (kapsułka)NIE...
Złocień maruna był konwencjonalnie wykorzystywany przez europejskich zielarzy od wieków, współczesne badania wskazują, że jego głównym bioaktywnym związkiem jest partenolid.komponenty:Wyciąg z...
Witamina C jest prawdopodobnie najpopularniejszą z witamin, ze względu na jej antyoksydacyjne właściwości przyjmowaną w formie suplementu przez miliony ludzi na całym świecie. C-500 dostarcza dużą...
SUPLEMENT DIETYWartość odżywcza:Zawartość w 1 kapsułce, a także %RWS*: PABA (kwas p-aminobenzoesowy) 500mg*RWS Referencyjne Wartości SpożyciaSkładniki:PABA (kwas para aminobenzoesowy), żelatyna,...
Drożdże piwne mają naturalnie występujące witaminy B, takie jak: tiamina (witamina B-1), ryboflawina (witamina B-2), niacyna, witamina B-6, kwas foliowy, biotyna i kwas pantotenowy.SKŁAD:Witamina...
SUPLEMENT DIETYWartość odżywcza:Zawartość w 2 tabletkach oraz %RWS*:Sorbitol i Manitol 1gPapaina (z Papai) 100mgSproszkowana Papaja 80mgBromelaina 20mgProteaza 20mgLipaza 2mgAmylaza 2mgCelulaza...
Cynk bierze udział w procesie podziału komórek.OPIS:Cynk występuje w wielu związkach białkowych, enzymach, hormonach i substancjach podobnych do hormonów, zwanych prostaglandynami. Bierze udział we...
Eleutherococcus senticosus (znany jeszcze jako Żeń-szeń Syberyjski) jest znaną w medycynie chińskiej od 4000 lat rośliną wykorzystywaną w celu powiększenia sił witalnych człowieka.Wyciągi z...
NOW BerryDophilus™ mieści probiotyczne acydofilne szczepy pałeczek kwasu mlekowego i bakterii jelitowych, przeważnie typu Lactobacillus i Bifidobacterium. Probiotyki – aktywne drobnoustroje,...