Drożdże piwne mają naturalnie występujące witaminy B, takie jak: tiamina (witamina B-1), ryboflawina (witamina B-2), niacyna, witamina B-6, kwas foliowy, biotyna i kwas pantotenowy.OPIS:...
Żeń-szeń amerykański (Panax quinquefolius) od stuleci stosowany jest poprzez konwencjonalnych zielarzy.SKŁAD: Żeń-szeń pięciolistny, węglowodany, celuloza, mąka ryżowa, sole magnezowe kwasów...
Złocień maruna był konwencjonalnie użytkowany przez europejskich zielarzy od wieków, współczesne badania wskazują, iż jego głównym bioaktywnym związkiem jest partenolid.OPIS: Złocień maruna to...
Działanie adaptogenne korzenia Eleutherococcus senticosus polega na powiększeniu oporności organizmu przeciwko czynnikom stresującym oraz szkodliwym związkom chemicznym. Dodatkowo roślina ta...
Cynk jest mikroelementem koniecznym do syntezy RNA i DNA, materiału genetycznego kontrolującego wzrost komórek, podziały komórkowe i ich funkcje.OPIS: Cynk występuje w wielu związkach białkowych,...
Imbir (Zingiber officinale) to roślina pochodząca z Azji Południowo-Wschodniej, która ma długą historię użytkowania poprzez klasycznych zielarzy i jest powszechnie wykorzystywana jako przyprawa...
Burdock Root to korzeń łopianu (Arctium lappa), dwuletniej rośliny która występuje naturalnie w Europie i Azji.SKŁAD: Korzeń łopianu obszerniejszego (Arctium lappa), hypromeloza, sole magnezowe...