organiczna sproszkowana guarana gromadzi naturalną kofeinę, w związku z czym doskonale zastąpi tradycyjną kawę. Szanowana za swe atrybuty, zyskuje coraz większą popularność nie tylko w krajach...
naturalny jarmuż w proszku tworzony jest ze świeżych liści jarmużu. Należy do roślin kapustowatych. Znamionuje się wysoką wartością odżywczą i ciekawym smakiem z nutką goryczy. W postaci...
organiczny jarmuż w proszku wytwarzany jest ze świeżych liści jarmużu. Należy do roślin kapustowatych. Cechuje się wysoką wartością odżywczą i niebanalnym smakiem z nutką goryczy. W postaci...
ekologiczne jagody goji są jednym z najmocniej odżywczych produktów na świecie. Mogą być spożywane równocześnie na minimalistycznie, jak na dodatek stanowić dodatek do porannej owsianki, kompotu,...
Jagody goji wywodzą się z Azji i pochodzą od rośliny o nazwie kolcowój szkarłatny (Lycium barbarum). Uważane za "super foods" posiadają czerwoną barwę i lekko słodki smak. Aktualnie...
Syrop klonowy ma płynną i gęstą konsystencję o złocistym odcieniu. Ma nad wyraz delikatny posmak - słodzi, jednak nie zmienia smaku potrawy. Jest to towar w całości organiczny otrzymywany bez...
Błonnik Akacjowy BIO 150 g Bio Planet Polecamy jako dodatek do jogurtów, musli, płatków śniadaniowych, kefirów i rozmaitych sosów.Przed spożyciem skrupulatnie wymieszać. Elementyorganiczny błonnik...
Bio Planet Syrop z Agawy to wysokiej jakości artykuł, wytwarzany z myślą o wszystkich smakoszach słodyczy - niesamowita konsystencja złocistego soku sprawia, że jest perfekcyjnym dodatkiem do...
naturalny syrop z agawy jest znakomitą alternatywą dla klasycznych substancji słodzących. Powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Wykazuje się dużą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów,...
Babka płesznik to jednoroczna roślina śródziemnomorska, której najistotniej wartościową częścią są nasiona. Z uwagi na niezwykle wysoką zawartość błonnika, odgrywającego szczególną rolę w regulacji...
organiczne łuski babki jajowatej są wartościowe z uwagi na szczególnie wysoką zawartość błonnika. W obecności wody uwalniają śluz i tworzą żel usprawniający przesuwanie treści zalegających w...